אריאלה!

אלישיר

New member
ולמה אתה לא משתמש במסרים?!

בעזי"ת ההודעה הזו מענינת רק אותך ואריאלה, ולא צריך בשום אופן לפתוח בשבילה הודעה חדשה. תסלח לי על שאני מבלבל לך את המח, אבל הפורום נעשה מקום מגעיל, מרוב הודעות זבל, שלא נותנות לשום נושא רציני להתפתח. שיחת זקנות בתור לקופת חולים. אלישיר 23:56 | 05/02/04 בעזי"ת יש שתי פתרונות. או שתהיה הבנה בין גולשי הפורום, שהודעות זבל אין מקומן אלא בצ'אט, וכמו כן שלא כל שטות שבעולם דורשת פתיחת הודעה חדשה, או להציע להנהלת הפורומים שיהיו בתפוז שני פורומים לחרדים, ואפשרי ואף רצוי תחת אותה הנהלה נוכחית: -פורום לשיחת זקנות בתור לקופת חולים, פורום שירכז את כל השטויות והשיחות הרדודות והשטחיות, -ופורום לדיונים מעט יותר רציניים, שבאמת ינצל את האפשרות לדון באינטרנט בצורה קצת יותר פתוחה ונוקבת ממה שחיי היום יום מאפשרים.

מתנדב

New member
תפוז, קבלה על עצמה תוספת שבת

אי לכך אין אפשרות לגלוש מהסלולארי מליל שישי, ועד יום ראשון...

אלישיר

New member
אח... איזה נשמה יתרה!

בעזי"ת טענו בחיטין והודה לו בשעורים תוצרת תאילנד. ובמילים אחרות: מה רצית בדיוק לומר לי?!

מתנדב

New member
במילים אחרות, לא עניתי לך

אלא לפפסי, שהיות ותפוז קבלה על עצמה תוספת שבת לכן יש בעיה לגולשים מהסלולארי... למה תמיד אתה חושב שמדברים אליך?

MENIMEN M

New member
יש לך בעיה?!

עם הפורום אתה יכול לעבור לאחר אני חושב שרובם נהנים כאן מרוב ההודעות זה נכון יש קצת הודעות זבל רק קצת

אלישיר

New member
לא לא ולא.

בעזי"ת כפי שאמרתי יש שתי אפשרויות. אתה נהנה? אחלה. אם ככה כולם, חשקה נפשם בפורום רדוד ושטחי, מעין צ'אט למתקדמים,במה לדבר בה דיבורים שעוד עשר דקות ישכחו מלב, אז באמת כפי שאמרתי, שייך להציע להנהלת הפורומים להקים במערכת תפוז פורום 'דעות' חרדי, שיאפשר גם קצת פובלציסטיקה ודיון בנושאים אקטואליים בצורה רצינית מעט יותר משיחה של שתי משפטים לאדם. אבל אני לא חושב שככה כולם, ובטוח שגולשי המחשב לא ככה. זה לא השירשור הראשון בנושא. חאלס עם הודעות הזבל. מה, אם רוצים לדבר דיבורים שלא נשכח עוד עשר דקות מה הם היו, צריך ללכת להיידפארק?!

הודעות הזבל ימחקו מהפורום

הודעות פלרטוטים בין גברים ונשים בסגנון הצ'אט - ימחקו מהפורום. הודעות חברתיות אחרות בסגנון הצ'אט ישורשרו מעכשיו, בע"ה וב"נ, לשרשור אחד שיקרא: שרשור הצ'אט. כך אפשר יהיה לדון בפורום בנושאים רציניים מבלי השרשורים החברתיים יהרסו את הפורום.

ועוד משהו:

אני חושבת שזה פתרון הולם וכדאי שננסה אותו. במידה ואחרי שננסה את זה וזה עדיין לא ילך, אגיד בע"ה וב"נ להנהלת הפורום של תפוז להקים פורום נוסף שיקרא: פורום חרדים - חברתי.

אלישיר

New member
תודה תודה.

בעזי"ת וכפי שכתבתי בהתחלה, במידה ותהיה הצעה כזו, הרי שאשמח מאוד אם איש הרוח ואת תנהלו את שני הפורומים גם יחדיו( מקוה שלא תחטפו עלי קריזה על הנידוב שלכם לעוד תפקיד ניהול, אבל מה לעשות... ).

אני חושבת שלא נצטרך את הפורום

הנוסף. לעניות דעתי, הקפדה על שרשור חברתי אחד בדף מספיק.

למעלה