אריאלה.

תן לי סיבה הוגנת

הוא עבר על כללי הפורום? הוא עבר על כללי התקנון בתפוז? תן לי סיבה, לא חוסמים גולש בפורום בגלל שהוא מעצבן גולש אחר.

מאוד פשוט ...

הוא פשוט מפריע להתנהלות הרגילה של הפורום , יוצר פקק עם הודעות לא קשורות ולא לענין . סתם מבלבל במוח .

יעקב, האם אני יכולה לחסום מישהו

בגלל שהוא סתם מבלבל במוח? בגלל שהוא כותב לא לעניין? האם זה באמת הוגן לחסום אדם בגלל זה?

אני ממש לא ...

מבין? , בשביל מה יש מנחים לפורום לעשות סדר לא? והוא מפריע לפעילות תקינה בפורום ! בפורום אחר הוא היה נחסם מזמן .

בגלל שהוא כותב תשובות לא ענייניות?

ממש לא. עברתי על ההודעות כאן בפורום. זה נכון שהוא לפעמים מרגיז אנשים אבל ממש לא מפריע לפעילות התקינה של הפורום. כשהוא יתחיל להגזים, הוא יקבל אזהרה. ורק אחרי כך באה החסימה. לא חוסמים גולשים כ"כ בקלות.

rafi4733

New member
אני גם חושב שמומלץ לחסום

אותו לפני שהוא ימיט עלינו איזה אסון.

מייקי 770

New member
צירפנו כאן בית דין של שלושה...

ונפסק שהמשיח יאלץ לעזוב את פורומנו הקדוש...

לא קראתי את ההודעות שלו מהיום

אבל, אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי היכן מלך המשיח כתב בניגוד לכללי הפורום או בניגוד לתקנון תפוז?

אני חושבת שאם תפסיק להתייחס אליו

כלומר, אם תפסיק להתעצבן בגלל, הוא יעזוב את הפורום מהר יותר

מייקי 770

New member
אני לא כ"כ בקי בכללים,אבל חייב-

-להיות איזה משהו נגד כתיבת תשובות לא ענייניות והתרסות,אפילו מרומזות.

שאחסום אותו בגלל שהוא כותב

תשובות לא ענייניות?
מייקי, אין כזה דבר. זכותו של גולש לענות לך שלא לעניין. בדיוק כמו שזכותך להתעלם מזה או להגיב לו.

בגין איזה עילה?

כמו שאמרתי לקודמך, תן לי סיבה מוצדקת. אני רואה שהבנאדם מעצבן. אבל, אני לא רואה, ובהחלט יכול להיות שאני טועה ואשמח אם יתקנו אותי, שהוא עבר על אחד מכללי הפורום או התקנון של תפוז. אני לא יכולה לחסום גולש בגלל שהוא מעצבן.

ש פרס

New member
מהיום אני אלוה אותך אישית

ב"ה מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך. נכנסת לפורום כהתקפה אישית ומעליבה. זה היחס אליו תזכה מהיום. אני ממליץ לכולם לנהוג כך, עד שמנהלי הפורום הי"ו, יסכימו שמסע עלבונות אישי מותר, אבל לא אפשרי להתירו

למעלה