אריאלה - תחליטי

שלינקה

New member
"אריאלה תחליטי" ../images/Emo88.gif

אריאלה, זאת ממש שערוריה שלא נוכל לעבור עליה בשתיקה. בתור מנהלת הפורום הרי הפכת עצמך לעבד-הציבור. רתמת עצמך לעגלת ההתמסרות המוחלטת. ועתה, כל שתעשי/תאמרי/תפעלי/תרגישי - עלייך להמציא לגביו דין וחשבון, דו"ח מפורט, ולהגישו לחתימה. לא נוכל לקבל פסיחה על שתי הסעיפים, לא נרשה התפרפרות שכזאת, ולא נהין להתיר התנהגות חסרת גבולות (ואנחנו, הגולשים, הם אלו שמעמידים את הגבולות. ברצונם נוחים וברצונם רגוזים, ברצונם חביבים וברצונם פוקדים על מנהליהם להחליט). אין ספק כי את חייבת לנו דיווח מדוייק לגבי הגדרתך הדתית, השתייכותך הלאומית, מוצאך העדתי ומידת נעלייך. הוא שאמרנו: אריאלה, תחליטי. או במילים אחרות: זו-דעתי-המקורית, נסחפת!

כמה שההודעה הזאת הצחיקה אותי ../images/Emo6.gif

האם המדד שלך לאיזה זרם משתי'יך האדם הוא לפי איזה פורומים הוא מנהל?
אם כן, את בבעיה
מה תגידי על מתנדב? אחד המנהלים של פורום דתי'ים חילוני'ים? הוא דתי? או חילוני?
בעצם, הוא חרדי, כך שגם כאן את בבעי'ה אם הקריטריון שאת לוקחת הוא שם הפורום שהאדם מנהל
עכשיו בואי נתי'יחס לשאלה שלך: את דתית או חרדית? ---------------------------------------------- השאלה שלך לא מובנת. המילה דתי לבד זאת מילה כוללנית שמתי'יחסת לכל הזרמים ביהדות. המילה דתי לא משוי'יכת לאף זרם. לי נראה שהתכוונת לכיפות הסרוגות. אם כן הי'ית צריכה לכתוב: "את דתית-לאומית או חרדית" אז השאלה מובנת. ברגע שאת שואלת אדם אם הוא דתי אז הוא עונה לך: כן. ואז באה שאלה: אם אתה דתי, לאיזה זרם אתה משתי'יך? אז מגיעה התשובה: דתי לאומי או חרדי וכו'.

קורה לך שאתה עונה תשובה

ומוצא את עצמך חושב מאיפוא זה בא לך? ה' יתברך מכניס בפינו את המילים הנכונות

דתי - ע"פ מילון

אדם בעל דת מסויימת: נוצרי, מוסלמי, יהודי דתי ועוד... לאו דוקא ביהדות, אלא בכל דת שהיא. האם הפורום פתוח גם לערבים דתיים, או לקתולים אדוקים? לגבי הנהלת פורום, אני בחיים לא ינהל פורום מוזיקה, כי זה יהיה פורום עורבים. והמבין, יבין!

תוכן הדברים האלה מוכרים לי ממישהי

שכבר הרבה זמן מנסה לנגח אותי על בסיס אישי. המממ...מעני'ין
והמבין יבין

הרבה זמן?

לא אני בכל מקרה. אני חדשה כאן! נראה מנימת התגובה כי נפגעת, אכל למה לקבל זאת כקינטור, ולא כביקורת בונה?

חדשה?

ברוכה הבאה
נא לקרוא שוב את הודעת המנהלים ולהפנים אותם. אף אחד לא נפגע,פשוט יש קצת חוסר סבלנות כלפי אנשים שמטרתם לנגח או להעביר "ביקורת" "בונה" או לא:) הפורום הוא פורום חברתי ולא נועד לביקורות אישיות לא כלפי חברי הפורום ולא כלפי מנהליו. הודעות בסגנון "את אפילו לא יודעת איך כותבים" גם אין מקומן איתנו. אבקשך לנהוג בכבוד כלפי החברים ולעדן את נוסח הודעותייך.אני ראה שאת מסתדרת יפה בפורומים אחרים. גם שם יש כללים וכל פורום נוהג לפי הכללים שלו. שוב.בפורום שלנו נוהגים כבוד איש ברעהו, לא מעבירים ביקורות אישיות ולא מזלזלים בחברים. במידה ואת מאמינה שאת מסוגלת לעמוד בכללים את מוזמנת להשתתף כאן, אם הכללים מכבידים מידי,יש פורומים כחול אשר על שפת הים אני בטוח שתמצאי את מקומך. נ.ב. ההודעה מיועדת גם ל"חני 2003" ולכול מי שמעוניין להפריע לשלוות חברי ומנהלי הפורום.

חני2003

New member
איך את מנהלת את הפורומים

ואיך את יודעת מה לסנן כאן ומה לסנן שם התחמקות אלגנטית

ה' יתברך חנן אותי בנבואה

לכן אני יודעת מה לעשות שם ומה לעשות כן. אגב, מכיוון שהנבואה ניתנה לטפשים, אני גם קצת טיפשה

אגב, ברגע שתתחילי לשלם לי מכספך

שכר עבור ניהול הפורומים - עד עכשיו זה בהתנדבות - אשמח לתת לך דין וחשבון. עד אז - אם יש לך בעיה כלשהי - נא לפנות באי-מייל להנהלת הפורומים של תפוז. נדמה לי שאת מכירה כבר את הפרוצדורה הזאת...

לביא4

New member
לשבחה של אריאלה ייאמר -

ניהול הפורום מתנהל בצורה יפה, מקצועית, הוגנת וראוייה לציון! מגיע לך לקבל מילים טובות והרבה!! בזכות ולא בחסד.

למעלה