אריאלה מה עשית לנו...

אריאלה מה עשית לנו...

פה את מכרזת מליון הודעות בשרשור אחד ונהיה פה סלט עכשיו לחפש הודעות שלי זה כמו לחפש ג`וק על הר באמת לא בסדר. נ.ב אריאלה משום מה את נראית בלי מצב רוח מה קרה לך בזמן האחרון?

וזה למרות כל השקרים שהפיצו עלי

היום ועדיין ממשיכים להפיץ... אבל, אני לא מתכוונת להכנס לנושא הזה מעבר לזה.

העיקר שעכשיו נכנסתי וראי

שעשיתם סולחה וסוף סוף יהיה עם מי לדבר ממש הרגשתי שהפורום של אבא שלי חחח

אלישיר

New member
אשתדל להסביר, כי אני המקור של הצרה.

בעזי"ת כתבתי פעם את הדברים האלה: לא נעים לי להעיר. אלישיר / חרדים 00:37 | 08/02/20 בעזי"ת שפן1 חביב. יש בעמוד הראשון מספר מוגבל של הודעות הודעה שמגיעה לעמוד השני, כבר לא תזכה לשזוף את עיני מרבית מרבית הגולשים. כל הודעה חדשה, דוחקת הודעה אחרת אל הנשיה. יתרה מזאת, הודעת זבל אחת, גוררת רושם שזה מקובל לכתוב הודעות רדודות שלא נוגעות לאף אחד, הודעות שלא מוליכות לשום מקום ולא יזכרו עוד עשר דקות. התוצאה של ההודעות זבל, היא שכל מי שרוצה לכתוב על דברים מעט יותר רציניים, נמנע מלעשות זאת, והפורום הופך למעין בית אירוח ובמה לשיחת זקנות בתור לקופת חולים. אשמח אם תגלה הבנה. וכן לכל השאר, ובפרט לגולשי הסלולרי, שקצת קשה להם. גם אתם תהנו יותר מפורום שתוכלו לחשוב בו. ואם לא, אז יש צ'אט. הקיצר, בשני שימושים עסקינן לאינטרנט: צ'אט ופורום. צ'אט מיועד לכל מיני שיחות קלילות של משפט שנים. פורום מיועד יותר לדון על דברים. כשיש כאן בפורום הצפה של שיחות צ'אט, אף אחד לא רוצה להעלות אף נושא מענין, כי סתם חבל על המאמץ של לכתוב הודעה רצינית שתשאר בעמוד שעתיים ולא יותר. הפתרון של זה הוא, לרכז כל כמה זמן את ההודעות החברתיות אל שירשור אחד וכך לחסוך מקום. זה ההסבר לעסק...

בלי קשר הכנסתי פה 2 הודעו

בנושאים אחרים או שאני לא מוצא אותם בבלגן שהיא עשתה או שנמחקו למה? מה עשיתי? קיללתי? הוצאתי דיבה על מישהו בהודעות אלו? גייייבבבעעעלללדד

אבל למה כל הבלגן הזה

לפי הקיצוצים של המשתתפים שעשית פה לא נראה לי שיש לחשוש למה שאלישיר כתב?

כל החסימות שנעשה כאן יום

כל הניקים שייכים ללא יוצא מן הכלל לאותו הגולש או לאותם 2 גולשים שנכנסים עם כמה וכמה ניקים בפורום. אבל אין לך מה לדאוג - הנחסמים כבר פתחו ניקים חדשים היום וכותבים כאן תחת הניקים החדשים שלהם.

אני מתאר לעצמי שהם לא פרי

ויוותרו לך ככ" בקלות אבל אולי נעשה סולחה ביניכם שלא יראה כמו מריבות של ילדים קטנים

מריבות של ילדים קטנים?

קראת בכלל ממה התחיל כל הסיפור אתמול? מכך שקומבינטור לא מסוגל לכתוב בהתאם לכללי הפורומים של תפוז - שזה אומר בלי קללות ובלי לשון הרע. נראה לך שסגנון קללות מתאים לפורום חרדים? אז במקום לקחת את הדברים לתשומת ליבם אנשים מעדיפים להפיץ שקרים. העיקר להמשיך ולקלל! מי היא שתגיד לי לא לקלל... אבל אחרי שאני מזהירה 4 פעמים את אותו הגולש והוא מצפצף עלי - מגיע תור החסימה. ואחרי כל מה שקרה היום - יש מקום גם להתנצלות בפני.

לא אמרתי את המילה הנכונה

זה יותר משחקי כבוד את צודקת במידה מסוימת אבל לא הבנתי מה היה הענין קשור לחנוך ועוד כמה שגם נחסמו, מצטער שרק עכשיו אני עונה נסיתי בשעה יותר מוקדמת והיה בעיה עם האינטרנט

למעלה