אריאלה את לא בסדר...

אריאלה את לא בסדר...

אתמול היה פה אחד שקינו אותו טרול שנכנס בכל מני שמות וכתב דברים לא יפים ואני גם באותו זמן החלפתי נייק כי היתי צריך להגיב באיזה פורום וזה היה חלול השם אם היו רואים את הנייק ישיבעבוחר ולכן החלפתי וכשרציתי להכנס בחזרה לא איפשרו לי להכנס באותו שם ולכן היתי צריך לעשות שנוי כל שהוא, אז פעם הבאה הוי דן את חברך לקו זכות, והחושד בכשרים.... אני עד עכשיו לא מבין איך עשית את זה בכזאת פזיזות סוף מעשה מחשבה תחילה

אני תמיד לא בסדר...מה לעשות

זה מנת חלקו של מנהל פורום. מה שלא יעשה הוא תמיד יהיה לא בסדר. הטרול שנמצא כאן בפורום מתחזה נכנס בין היתר עם ניקים שמתחזים לחברי הפורום. הוא התחזה לי, הוא התחזה לרפי, הוא התחזה לא77, הוא התחזה לדוסית. בתקופה הזאת, של התקפות הטרולים על הפורום, במידה ואתה מחליף לניק שהוא בדיוק כמו הניק האחר שלך רק בשינוי קטן - מן הראוי שתודיע על זה בפורום כמו שעשית עכשיו. כך שנדע שזה באמת אתה ולא מישהו שמנסה להתחזות אליך. במידה ולא תעשה כן - תמצא את הניק הזה חסום בגין התחזות. מה לעשות, תקופה קשה מחייבת את מנהלי הפורום לנקוט באמצעים חמורים כדי להחזיק את השקט לפורום.

האמת שעכשיו אני כן מבין

אותך חשבתי שתזהו לבד שזה אני כי לא כתבתי דברים שמנסים להשפיל מישהו והמשכתי שרשור עם קשר אבל פעם הבאה נעשה כמו שאמרת תודה וסליחה

אלישיר

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo18.gif טרול.

בעזי"ת ישיבעבוחר =/= ישייבעבוחר

למעלה