ארטי,ארטי,ארטי

ארטי,ארטי,ארטי

עברתי על הודעות שלך בעבר( למשל מ- 8.3.05 ) ובהם תקפת את אנשי הוועד הנוכחי. תחליטי. אבלין ואני נמצאים כרגע באופוזיציה. מתי שמעת על כך שהאופוזיציה מתפטרת בגלל מחדלי הקואליציה? נו באמת... אני ממתין לתשובות לשאלות ששאלתי בנושא נשר ודיבה שאת ממליצה לי לתבוע פוליטיקאים מסוימים. במהלך ענינים כזה נראה לי שגם אני, כמו רבים אחרים, אעלם לי לאט לאט מהפורום אל האופק הלא נודע.... חבל.

yaronbro

New member
חיים קשים חייו של נבחר ציבור או של

משרת ציבור אתה סמל וככזה באופן טבעי שרגשות של תסכול מהסוג שארטי מביעה יופנו אליך אם תיעלם ההפסד יהיה כפול אני חושב שאתה צריך לפרק את המציאות עבור ארטי ועבור כל הקוראים כאן שחייבים להבין שהמציאות כאן מאוד מורכבת באופן אישי איני מקנא לא בך ולא באבלין נאלצתם להתמודד עם כוחות עדיפים כשבפנים אני לא בטוח שכל חברי הועד היו איתכם האם תוכל בלי שמות לתאר את הלך הרוח בועד באותה תקופה את הלחצים הדילמות והקשיים שעימם התמודדתם

harty

New member
או יקירי אני מתחילה לענין אותך

וזה כבר טוב. אם השקעת מאמץ בלחפש את מאמרי בעבר. חבל רק שאינך מבין שיחסי לוועד הנוכחי הוא בדיוק כיחסי אליך ולאבלין. כולכם לא הבאתם תוצאות.גם אילו שבאופוזיציה אם הם אינם משפיעים שיגלו אומץ ויתפטרו.אל תענה לנו תשובות של פוליטקאים כי אתה לא!!!!אתה אולי תבין את זה בבחירות הקרובות ואז תבין כמה אני צודקת.

yaronbro

New member
ארטי חיים מדבר על כך שהמבנה

של הועד מעוות שהיו"ר נמצא תמיד בסכנת הדחה לא הגיוני לתקוף בנקודה הזו יש כאן מערכת שלמה של בוחשים בועד ואני הייתי רוצה לשמוע מחיים מי בוחש ומה זה לא חייב להיות עם שמות

למעלה