ארטדיירקטור?!

blimp

New member
ארטדיירקטור?!../images/Emo98.gif

אני סטודנט לעיצוב תקשורת חזותית אשר נמצא קרוב לסיום לימודיו ברם אולם, בשל הצלחתי המסחררת באי אלו קורסים בתולדות האומנות ודומיהם (52 זה עובר?) לא אהיה זכאי לתואר... שאלתי היא האם תיק העבודות המדהים שלי יספיק או שמא יהיה עליי לשוב ולסיים את לימודיי כסדרם? וכאן נשאלת שאלה נוספת, מה עומד בדרכו של אדם מהישוב ,חסר השכלה עיצובית, אך עם תיק עבודות איכותי להתקבל למשרת ארטדיירקטור במשרד פרסום?

AbraCadabrA

New member
מנסיון

גם אני כמוך זילזלתי במקצועות כמו תולדות האומנות העיצוב והאמנות בא"י ותאמין לי אתה לא יודע כמה זה תורם. במוקדם או במאוח זה ימשוך אותך ותבין את הקשר בין עיצוב טוב לידע באמנות בהצלחה

blimp

New member
אני מזלזל?

רציתי רק להבהיר שאני ממש לא מזלזל במקצועות כמו תולדות האומנות והעיצוב ואני דווקא מבין כמה זה תורם להמשך מאידך רציתי לוודא שהעובדה שאנני יודע למנות את 8 הסממנים המרכזיים להתהוותו של משבר פרדיגמטי באומנות המאה ה-20 לא תעמוד ביני ובין חלומי להיות ארטדיירקטור.

יעל81

New member
../images/Emo58.gif ניסיון

במשרד בו אני עובדת מחפשים כרגע, ומי שאין לו לפחות שנת ניסיון כארט, קורות חייו היישר מהפקס למגרסה.

blimp

New member
../images/Emo5.gifאיך נכנסים לתחום בכל זאת?

אם כולם דורשים נסיון של שנה ומעלה איך לעזאזל נכנסים בכלל לתחום ? מאיפה אני אמור להביא את שנות הנסיון אם צריך לפחות שנת נסיון רק כדי להתחיל לצבור עוד האם יש משרדים שמוכנים "לקחת סיכון" עם אנשים מוכשרים ובעלי מוטיבציה שלא שחו בביצה שנים???

למעלה