זה מזמן לא מעניין אותי.
ה הטRולית New member 23/7/07 #22 ואותי בכלל לא... אלוהים ישמור, בסופו של יום, למי אכפת מהחברים של ז'אן?
א אזרח111 New member 23/7/07 #24 מה הקשר לחברים של ג'אן? אם כבר להיפך, אויביו המושבעים ... בגללם הפרידו אותו מחבריו הטבעיים בטכניון
ה הטRולית New member 23/7/07 #10 אם כבר את נותנת פירוט- ומתקדמים? בנוניים? את הפטור אני אשאיר לבנסיעה..
L Lady McBeth New member 23/7/07 #16 קחי ../images/Emo26.gif http://www.meidaat.co.il/mdt/info/topic.asp?type=topic&id=1174
J Jan22 New member 23/7/07 #7 ממממ אנגלית זה רק ,אבל רק תרגול אתה צריך לקרוא ספרים ,תקרא הרבה ספרים באנגלית ורק ככה תשתפר. זה פשוט להשיג את זה ,אם יש לך מספיק תחת לשבת ולקרוא. אם אין לך ,בעיה.
ממממ אנגלית זה רק ,אבל רק תרגול אתה צריך לקרוא ספרים ,תקרא הרבה ספרים באנגלית ורק ככה תשתפר. זה פשוט להשיג את זה ,אם יש לך מספיק תחת לשבת ולקרוא. אם אין לך ,בעיה.
I IrIsH BaBe New member 23/7/07 #28 יאו בנסיעה חברה שלי פה מזמזמת לי בטלפון שגם לה נשארו רק 4 ימים די די אנלא יכולה יותר לשמוע את זה!!!!!!
יאו בנסיעה חברה שלי פה מזמזמת לי בטלפון שגם לה נשארו רק 4 ימים די די אנלא יכולה יותר לשמוע את זה!!!!!!