ארז

Eilleen

New member

19.10.2003 - 9.11.1983
Every step I take every move I make Every single day every time I pray I'll be missing you סמ"ר ארז עידן הי"ד אשר נהרג 21 ימים לפני יום הולדתו ה-20 בתאריך ה19/10/2003 במהלך סיור רגלי של חיילי דוכיפת שם הוא וחייליו (סמל אלעד פולק וסמל רועי יעקב סולומון ז"ל) נקלעו למארב ירי קטלני של אנשי פתח בכפר עין-יברוד, סמוך לעפרה. ארז הותיר אחריו זוג הורים (עמי ובגירה) ושני אחים צעירים (עמרי ותומר). ארז היה נחוש בדעתו לשרת בצבא בתור לוחם, שירת בדוכיפת לאורך כל שירותו שם עבר טירונות ואימון מתקדם ולאחר מכן יצא לקורס מכי"ם שאותו סיים בהצטיינות ובהצלחה, היה ברור לכולם כי ארז יהיה קצין זאת הייתה רק שאלה של זמן ארז, הזמן עובר... אך הכאב.. אינו מרפה אח שלי, לא אשכח ולא אסלח. מצורפים כאן קישורים לאתר הרשמי שלו (כן, יש לו כמה אתרים), ולהודעה שלי מיום השיכרון בשנה שעברה ומיומיים אחרי שהוא נהרג

S c a r l e t t

New member
גל גל../images/Emo24.gif

מה שכתבת העביר בי צמרמורת ואני לא יכולה אפילו לדמיין עד כמה קשה ובלתי אפשרי להתמודד עם אובדן כזה ואני בטוחה ששום דבר לא עוזר רק שתדעי שאני חושבת עלייך ביום הזה וברגעים הקשים שלך ושולחת לך *חיבוק* ענק
יהי זכרו ברוך

cosefi15

New member
גל, היום בבוקר חשבתי עליך

ובכלל היום בכלל עלו לי דברים לראש. התפרסמה כתבה מאוד נכונה בידיעות אחרונות נדמה לי על העניין של האדישות הישראלית לים המקודש הזה, אנשים הפכו להיות חומרניים יותר ויותר. רק היום אמרה לי ידידה שהיא יוצאת לסוף שבוע ארוך לאיזה צימר כאשר עדיין יום הזכרון, זה דיי מזוויע, איך אפשר רק לחשוב על החומרניות הזאתי. אני לא יודע מי מכם קרא את הכתבה אבל לדעתי היא מאוד נכונה. שלא נדע עוד צער וגל
גדול! וכמו שנאמר שם בכתבה במותם ציוו לנו את החיים

m L m

New member
גלוש' ../images/Emo24.gif

חשבתי עליך אתמול.. רציתי לתת לך חיבוק ענקי... עוררת בי דמעות במה שכתבת

1NIR1

New member
../images/Emo16.gif

יהי זכרו של ארז ברוך ושל כל חיילי צהל שנפלו להגנת המדינה וקורבנות הטירורו... יום הזיכרון בישבילי של השנה הוא אולי היום הזיכרון שבאמת הכי נכנס אליי איי פעם אני ממש בכיתי ביום הזה אני לא זוכר שכל כך נקשרתי ליום הזה בשנים שעברו ... הלוואי שלא יפלו יותר חיילים ויהיה כבר שלום ... שלו נאבד אף אחד מהמדינה שלנו יותר

למעלה