ארז מתחרט באמת ??

DDN

New member
מגיע לו, שיבכה הבנזונה.

אני מאחל לו רק רע. השחקן מצויין. אני ממש שונא את הדמות שלו. ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש. בהתחלה הייתי אדיש כלפיו, אבל הוא משחק ממש רע (כלומר הוא משחק את הרע ממש טוב) אני כמעט שונא אותו יותר מאשר קובי.

punk00ache

New member
אין סיכוי קובי הוא כזה בן זווונה

איך הוא מצטער עכשיו על הקטע שליה תפסה אותו אבל כשהוא דיבר על זה עם אבא שלו אז הוא אמר בעצם שהוא מצטער על זה שהוא לא יוכל לעבוד איתה יותר והם לא יוכלו לשמור על היחסים המקצועיים יותר וארז באמת כזה מניאק... בהתחלה כשהוא התחיל לבכות זה היה כזה גרוע אבל עברו בי אחרי זה צמרמורות.. השאלה היא האם הוא באמת מצטער על מה שהוא עשה... נראה לי שכן אחרת למה הוא היה בוכה לאחותו..

keds

New member
קובי שקרן../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif הוא לא באמת

מצטער
!
!
!|

punk00ache

New member
נו זהו.. הוא חתיכת מניאק....

אם הייתי במקום ליה אני מעיפה עליו איזה כסא או משו... ולא רק תמונה מסכנה... חחחח כל הקטע שהוא מצטער זה לא באמת בגלל ליה אלא בגלל העבודה שלו בתיאטרון

keds

New member
אבל...

תמיד צריך שמשהו ישחק את הרע לו
ואם הוא לא היה זה שישחק את הרע אז היה מישהו אחר שגם אותו הייתה שונא לא
ארז לא שחקן טוב
- ככה אני חושבת
ואם כבר מדברים על שחקנים טוב אז... נירה,קובי,שאול,אודי,מיכל,סוניה,ריקי,ליה,אפי וזהו... אלו באמת שחקנים טובים!!

punk00ache

New member
יש פ היותר מדי רעים כבר... חחחח

גם קובי.. אודי... ארז.. נירה... ריקי... רותם (אל תגידו שלא.. היא כל הזמן מנסה לסכסך בין זיו לשירן) והשחקן שמשחק את אפי הוא כזה מוכשר... וירון גם מאוד מוכשר.. אהה וקובי כמובן לא אהבתי את המשחק של יעל, שאול ורותם...אהה וחברה של נירה (ברח לי השם)

חכו יש לי הרגשה ש:../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

ארז מתישהו בסידרה יהיה יותר טוב, ידעתי שאני צדוקת כבר עכשיו לקראת סוף הסידרה הוא הצטער על הכל, באמת ארז למה נולדת?!? חחחחחח אבל קדס- שנינה צודקת צריך שגם יהיו רעים ככה זה לא יהיה מענין

punk00ache

New member
ריקי באמת לא רעה

היא מכשפה כזה דבר היא עושה לאחותה אז היא טובה?? ועוד היא שולחת לה פתקים כדי שתגלה בדרך הכי נוראה... ומה שהיא עשתה אז עם החטיפה.... את עדיין חושבת שהיא מלאך???????? ורותם כל הזמן הלכה וגילתה לזיו ושירן דברים שהם גגילו לה בסוד וניסתה לסכסך

punk00ache

New member
תשימי.ספוילר!!!!

זה.היה.ניחוש.שלי.שריקי.שלחה.את.הפתקים.וגם.אם.היא.לא.היא.עדיין.כלבה.על.מה.שהיא.ועשה.לאחותה ורותם.סכסכנית!!!! החברים.הקרובים.שלה.לא.יכולים.לסמוך.עליה.שלא.גלה.את.מה.שהם.מספרים.לה.בסוד.... ותסלחו.לי.על.הנקודות פשוט.הרווח.במקלדת.נדפק.לי

keds

New member
לא הן לא רעות../images/Emo70.gif ....

אז הן נשמות טובות
?
?
?
?|

keds

New member
תצפי לעוד הפתעות../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif;

keds

New member
לאב יו טו../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כןן .... אנחנו בנות דודות

למעלה