ארז בן הרוש ב-

האיש שמאחורי עמרם מזרחי מגיע לבתפוז ../images/Emo70.gif

לאחר שהפכה "אחד העם 1" לסדרת קאלט, תעלה בקרוב ברשת "אחד העם 101" סדרת ההמשך לסדרה האהובה. לראשונה בישראל, לחץ כבד מצד צופים ומעריצים סייע בהחזרתו של מותג למסך ערוץ 2. ב "אחד העם 101" מירי הפקחית מגשימה חלום, עוברת להתגורר במגדל דירות יוקרתי ומגלה במהרה את מנעמי ותחלואי החיים בקרב החברה הגבוהה.בעוד חברים חדשים נכנסים לחייה, חברים ותיקים מסרבים לעזוב. ראובן בעלה מת אבל זה לא מונע ממנו להמשיך לפקוד את ביתה. אילנית, חברתה הטובה והקוסמטיקאית, חוזרת בתשובה ומנהלת סניף שווארמה. שולה נמירוביץ- נמיר ממשיכה גם היא בפעילותה החברתית הברוכה. יהודית מתאלמנת מעמרם והופכת ,בשתיקה גמורה, לעוזרת הבית של מירי ואילו יפית \ יפעת ביתה של מירי מצטיידת בחבר חדש ומושך בשם ירון.
ביום ראשון, בין השעות 19:00-20:00 יתארח בפורום "אחד העם 101 " ארז בן הרוש, יוצר ובמאי הסדרה וישיב לשאלות
ארז הוא שחקן, מנחה, כותב ויוצר ישראלי. נשוי ואב לשניים. שחקן תיאטרון הקאמרי במשך 10 שנים, מייסד "הקומדי סטור", יוצר ותסריטאי התוכנית "שוטטות" ויוצר ושחקן בסדרה הקומית "אחד העם אחד" אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם

eranmc

New member
רגע לפני האירוח המטורף... מי הוא ארז בן הרוש?

מאתר רשת: "ארז בן הרוש (נולד ב-28 בנובמבר 1970), שחקן, מנחה, כותב ויוצר ישראלי. בן הרוש החל את דרכו המקצועית בתיאטרון וכמנחה בערוץ הילדים. בן הרוש שיחק בתוכניות טלוויזיה מוכרות כגון: ''שוטטות'', ''פפראצי'', ''מסכים'' ו - ''חמישה גברים וחתונה''. המעבר לכתיבה ולעריכה בא לידי ביטוי בבסדרה הקומית ''אחד העם 1'' אותה כתב, ערך ושיחק. מיעד נוסף באתר: EONLINE!
דמויתיו ב"אחד העם 1": עמרם מזרחי - בעלה של יהודית האילמת, איש שומר מסורת. כונה על ידי מירי פסקל "דתי מזוייף".
ראובן ועמרם בתיקון גאה של מכונת הכביסה: http://www.youtube.com/watch?v=J0LEkk3RZ2k יוסי - בן זוגו של מייק ואב ילדייה של ליליאן הלסבית מדירה 10.
מירי ויוסי ההומו במעלית http://www.youtube.com/watch?v=RtCi2Tnu17M אחד הקטעים היותר מצחיקים! חייקה גולדשמידט - אחותה המובגרת של אווה.
חייקה וולדי http://www.youtube.com/watch?v=n1jipSgP7iA חן - אהובה של מיה (יעל פוליאקוב) השתלטנית, מכונה על ידה "נושי".
"נושי רוצה את החלב של נוני" http://www.youtube.com/watch?v=s6dpqo1bpoM אין כל ספק שארז אחד היוצרים היותר מוכשרים שיש לנו בארץ. אתם מוזמנים לעלות שאלות בשרשור שאלות לארז.

L e j l a

New member
שאלה לארז

מידע אישי אני יודע שהסדרה לא הצליחה בטלוויזיה אבל הפכה לקאלט בקרב האנשים, איך אתה מסביר את התופעה?

Valve009

New member
שאלה (אחד העם 1)

הבניין של "אחד העם 1", איך שצולם מבחוץ, נמצא בשכונת בבלי בת"א?

Valve009

New member
עוד שאלות.

1). מה היית מעדיף, שאחד העם 1 תהיה הצלחה גדולה, אבל לא תיזכר ותהפוך לקאלט, או שכמו שקרה, היא חוותה כישלון גדול אבל עם השנים הפכה לקאלט? 2). הסדרה "בצפר", ששודרה בערוץ ניקולודאון, היא סוג של סיפן אוף לאחד העם 1 (יש קשר? מכיוון שגם אתה יצרת, וגם בת חן לומדת באותו בית הספר, ואפילו דמות ראשית בסדרה.? 3). רק רציתי לכתוב שלדעתי אתה יוצר ושחקן גדול, ו-"אחד העם 1" בשבילי היא ה-סדרה! ראיתי את כל הפרקים לפחות 20 פעמים ואני ממש מחכה לענוה החדשה! אחד העם 101. תודה רבה.

היי Valve009

1) הייתי מעדיף שהסדרה גם תצליח וגם תהפוך לקאלט
2) "בצפר" זה לא ספין אוף, זו סדרת בת של אחד העם 3) בריאות, ברכה, פריון וששון עליך

Valve009

New member
שאלות (לארז)

1). מה היית מעדיף, שאחד העם 1 תהיה הצלחה גדולה, אבל לא תיזכר ותהפוך לקאלט, או שכמו שקרה, היא חוותה כישלון גדול אבל עם השנים הפכה לקאלט? 2). הסדרה "בצפר", ששודרה בערוץ ניקולודאון, היא סוג של סיפן אוף לאחד העם 1 (יש קשר? מכיוון שגם אתה יצרת, וגם בת חן לומדת באותו בית הספר, ואפילו דמות ראשית בסדרה.? 3). רק רציתי לכתוב שלדעתי אתה יוצר ושחקן גדול, ו-"אחד העם 1" בשבילי היא ה-סדרה! ראיתי את כל הפרקים לפחות 20 פעמים ואני ממש מחכה לענוה החדשה! אחד העם 101. תודה רבה.

Valve009

New member
שאלות לארז

שלום L e j l a

התגובה הראשונית לסדרה היתה בד"כ פחות טובה, אבל אחרי כמה פעמים מגלים בה רבדים ורואים את הסאטירה , מטבעות הלשון וההומור המתוחכם יותר אני חושב שהסיבה לכך שהסדרה הפכה לקאלט היא החיבור להומור הבוטה, לדברים שנאמרים בחוסר פוליטיקלי קורקט. אנשים התחברו לדמויות שהן מצד אחד עממיות ופשוטות ומצד שני מאוד טובות ובעלות תוכן.

ehad noam 1

New member
שאלה לארז

קודם כל אתה אחד האנשים המוכשרים בארץ הזאת , כתבת את הסדרה הטובה ביותר בעולם ואני לא יודע איך להודות לך על זה דבר שני , לאיזו דמות שאותה אתה משחק (משתי העונות) אתה הכי מתחבר \ דומה \ מזדה איתה?

שלום ehad noam 1 ,

קודם כל תודה, תודה רבה
אני מאוד אוהב את עמרם. זו דמות שאני מכיר יותר מהשכונה שגדלתי בה. אני מבין מאיפה הוא עובד- התסכול המזרחי מצד אחד והאימפוטנטיות מצד שני. דמות חדשה שאני אוהב מהעונה החדשה היא "חבשוש", מנהל הפיקוח של מירי. זו דמות שנולדה תו"כ צילומים ומבוססת על הומלס שאני מכיר. זה קרה במהלך הצילומים, הוחלט לשכתב אותה ויש בה משהו מאוד נחמד. זו הדמות היחדה שמירי פסקל מפחדת ממנה וזו דמות שמאוד מצחיקה אותי.

eranmc

New member
אהלן ארז! ../images/Emo140.gif

ראשית אני מודה לך שהקדשת מזמנך להתארח אצלנו ומודה כפליים על סדרה מ-ע-ו-ל-ה!!! אתה יוצר מדהים ושחקן מעולה. הסדרה "אחד העם 1" לא הצליחה במיוחד לעומת ההצלחה המטורפת שבאה אחריי באינטרנט, אומרים שהסדרה הקדימה את זמנה והיה קשה לעכל אותה. מה החששות לקראת העונה החדשה? הסדרה נראית נוצצת ומטורפת יותר מתמיד ואני מאחל לכולם בהצלחה ומחכים כבר לעונות נוספות!!!

שלום ערן,

תודה רבה. אתה צופה מעולה
החששות הם קודם כל להצדיק את קיומה של עונה חדשה בעיני המעריצים. אנחנו מאוד רוצים להפתיע את הצופים בעיקר המעריצים הוותיקים שלנו וזה תמיד מפחיד. כמובן שיחד עם זה יש חששות של אחוזי רייטינג, ביקורות טובות והרצון שזה ייתפס כבר עכשיו ולא נחכה 7 שנים כדי שזה יהפוך לקאלט.

גם את עמרם הרגתם../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif../images/Emo6.gif

אז מי יסתובב לנו עם תחתוני סבא לבנות וירביץ בנו קצת תורה
ארז - אתה יוצר גאוני ומוכשר
אני מכורה לאחד העם 1
ומחכה בשקיקה ל- 101
השפה והמבטא של מירי והחבר'ה הפכה להיות חלק בלתי נפרד ממני
תמיד מהנה ומצחיק לצפות שוב ושוב בתוכניות ובכלל לדקלם את הטקסטים
בשורה התחתונה, זו התוכנית הכי מצחיקה שראיתי ומגיע לכם את כל הערכה שיש
ו.... מ'ככככפת לי שהיום יום רביעי.. תפעיל את הקשרים שלך ותעשה שיום שני כבר יגיע כי כולי פקעת עצבים ושום קרם מרגיע לא יעזור

daredevilmars1

New member
לא מפחד

שהעונה הזאת תערער את איכות העונה הראשונה כמו הרבה סדרות טובות שהעונה השניה שלהם הייתה פשוט נפילה? (אגב על הדרך, אפשר גם שוטטות 3... או שלא. תמיד ישארו קצר וניוטון הדומים באופן מפתיע. או בהתאם לגילכם הנוכחי, לונדון וקירשנבאום.Just kiddin.)

למעלה