ארז - אינפנטיל בן 31

סימונה25

New member
ארז - אינפנטיל בן 31

ארז היום שיעשע את עמו בקריאות : "תנו לי "א", תנו לי "ל", תנו לי "י" תנו לי "ן" מה יצא ? "אליון המטומטמת"!!!!! ובכן, הבחור מתחיל לעבור את גבול הטעם בטוב!. זה שהוא חרש לא אמור להפןך אותו למרושע,כוחני, וגס רוח. ארז, לא נחמד לראות אותך יותר - הגיע הזמן ללכת הביתה ולהפסיק להשתמש באח הגדול כבפסיכיאטר, צא החוצה ותתאשפז!!!!!!!

תסתכלו בעיניים של ארז...............

משהו בהן לא בסדר. המבט שלו מוזר ומאיים. האובססיה שלו לאלין גם מדאיגה. אני במקומה הייתי פוחדת לישון בלילה בידיעה שהוא בקרבתה. עדיף להפקה להוציאו ממהבית לפני שמצבו יורע.אבל בשביל הרייטינג הם יעדיפו להמשיך ולתת לו להתבזות ולהתחרפן.הוא לא מסכן ואין לו יותר בעיות מכל אחד אחר. הוא פשוט מעדיף להזכיר שוב ושוב את הפגם בשמיעה כדי לזכות בנקודות.לדעתי לא מגיעה לו שום פריבילגיה כי הוא חסר התחשבות ורשע ולכן יש להוציאו מהבית

xxxka8xxx

New member
עיניים של לקוי שמיעה שמחפש ותר מי מדבר

ארז אדם אמיתי ועם האמת שלו יגיע רחוק

Jason2

New member
כן, רחוק מאוד

בן אדם שחושב שהוא הכי טוב בעולם, לא יגיע ממש רחוק.

THILA9

New member
זה ממש לא עיניים של לקוי שמיעה,ארז

פשוט מתנהג בבריונות כלפי אלין הוא נטפל אליה סתם והשיא שקרא לה מטומטמת הוא מרשה לעצמו יותר מידי בתור לקוי שמיעה . הוא מנצל את הסבלנות של כולם אליו ופשוט יורד על ילדה בת 19 שלא עשתה לו כלום. אני מקווה שיועמד להדחה אני מקווה שאלירז גם העמיד אותו.

מה בדיוק אמיתי בו?

אשמח לקבל דוגמאות לכך ואשמח גם לקבל את תכונות האופי החיוביות שלו(אם אפשר)

את ממש טיפשה

חירשות זאת נכות קשה ולטא פגם בשמיעה. בן אדם חרש בסביבה שומעת זאת התמודדות יומיומית קשה ביותר. זה שהוא מתאמץ עם העיניים ומנסה להבין פה ושם מה מדברים זה לא אומר שיש לו מבט מאיים כמו של אלירז ששומע הכל מכל כיוון . אלין מתנהגת אליו בצורה מגעילה מתוך דעות קדומות. כמה פעמים שהוא ניסה להיות נחמד אליה ולפתח איזה שיחה איתה היא נפנפה אותו בגסות . ואפילו צעקה על יד כולם שלא יעיז להזכיא את השם שלה . כאילו - מי . סתם כוניפה

reiter5

New member
סלרי סילחה ?אכן חרשות זו נכות אך לחרש ארז

יש שני ידיים וראש אומנם לא הכי נורמאלי אז תסביר לי את האובססיביות שלו לעצמו ? את אי יכולתו להשתתף במטלות הבית כמו כולם ? את ההתעסקות שלו באלין מתוך רוע ? את הסוציומטיות עם האוכל ? את האני ואני ואני שלו ? את הצעקות האינפנטיליות שלו ללא קשר לכלום ? אני מכירה נכים קשים ממנו שנוהגים לא כמוהו אז תפסיק לרכב על נכותו הקשה ...זה ממש לא תירוץ

ארז מגעיל דוחה לקוי שמיעה הוא לא תרוץ

פשוט נמאס מהאדם הזה הוא לא מועיל רק מזיק יאללה הבייתה.

SG12

New member
לפי דעתי אלין צריכה ללכת לאח

אם ארז לא מקשיב לה... אולי לאח הוא יקשיב..

למעלה