ארז אדלשטיין

שiש

New member
ארז אדלשטיין

הודיע כרגע בשידור ברשת ב' שהוא המאמן הבא שלנו.

שiש

New member
בשידור ברשת ב' של שאר המשחקים

אחרי ההפסד שלנו, בעוד ארז אדלשטיין יושב שם באולפן, נאמר בפירוש שעכשיו משנגמרה לנו העונה מותר כבר להגיד שארז סוגר אצלנו עונה הבאה. לא יודעת כמה זה אמין, קחו את זה בערבון מוגבל, אבל ככה הם אמרו.

מי אמר ?

ארז אדלשטיין בעצמו או השדרנים באולפן והוא שתק ? אני גם חושב שיש סיכויים גבוהים שאדלשטיין יאמן " אותנו " ( האם נהייתי אוהד ירושלים ? ... ) בעונה הבאה אבל אני לא חושב שהדברים הן כבר בגדר עובדות וכמו שאמרת יש לקחת את הדברים בערבון מוגבל . בעצם בקצרה מה שאני רוצה להגיד זה - אההה גההההה ... אפשר להמשיך את זה אם בא לך ...

שiש

New member
דההה!! :)

בגלל זה אמרתי לכם - קחו בערבון מוגבל. וארז אדלשטיין עצמו הודה באשמה. ומה זת'ומרת? אתה לא אוהד ירושלים?

פעם הייתי אוהב

ואוהד כל קבוצה שהיתחרתה במכבי - מתחילת שנות התישעים - מכבי ראשל"צ , הפועל ת"א , אילת , גליל עליון וגם ירושלים בתקופות מסויימות . משנה שעברה ששפר הגיע לירושלים אני מאוד רוצה שירושלים ינצחו וזה כבר לא רק בגלל המאבקים במכבי . ועכשיו למרות ששפר בוודאות יעזוב יש לי תחושה שייתכן שהקשר הריגשי שלי להפועל ירושלים כבר ניהיה משהו מסוג אחר . זה לא ברור לי עדיין ...

שiש

New member
אנחנו בעד כמובן

אתה מוזמן להצטרף לשורותינו, כדאי לך, אין עלינו :)

AGENT SHESH

New member
אוי לא.

ארז. מצד אחד היה אצלנו, חירבן לנו את העונה כשהיה אצלנו, וברח כל עוד רוחו בו. מצד שני - הוא מאמן טוב בקבוצות אחרות. נקווה שהפעם זה יהיה ארז שרצינו לראות בקדנציה הקודמת שלו.

שiש

New member
אני חושבת

שיש משהו בדברים של אלה שטוענים שחלק גדול מהכשלון בזמנו לא היה תלוי בו בכלל, אם זה באשמת המצב בארץ ובירושלים שמנע מזרים להגיע ואם באשמת בלגאן גדול שהשאירו מאמנים קודמים. מה שלא יהיה, אם זה נכון, לא נותר לי אלא להחזיק לו אצבעות.

EL CHE VIVE

New member
ארז מאמן גדול והוכיח את זה בכל

המקומות חוץ מאצלנו מסקנה כנראה שהמצב היה מחורבן או שהאשמים הם ל"שם שינוי" ההנהלה שלנו

למעלה