ארוע סים החוגים

גןהעדן

New member
ארוע סים החוגים

שלום , הייתי רוצה לפתוח שרשור קצר ולשמוע מה אתם אומרים (מי שהיה , מי ששמע מביתו)על ארוע סיום החוגים: על התוכן ועל הקישורים ובכלל על התרבות בכפר שמתחילה לתפוס נוכחות (היה כבר ביום העצמאות) של קטעי קישור שאנשים מבחוץ 'עושים' עבורינו. כמה זה עלה לנו? האם זה נחוץ? האם זה מוסיף? האם לא נמאס הירידות על המזרחיים? אתם רשאים להוסיף מהתובנות שלכם בנושא.

שפרים

New member
קודם כל, אשמח לדעת מי את

נח יותר לכתוב תגובה כשיודעים למי. אני חושבת שקטעי הקישור היו דווקא נחמדים (למרות שהסאונד לא היה משהו), אבל באמת אשמח לדעת כמה זה עלה והאם זה באמת שווה את זה. דרך אגב, לא שמעתי משהו שקשור למזרחים , את מתכוונת למבטא שהיה לו?

שרהפ8

New member
אני שמחה שזה עולה בפורום

פנינה גולדשטיין ואני כתבנו על הנושא לדף המידע של השבוע. קודם כל נציין שהילדים היו מקסימים. כל המסביב היה מיותר מאוד. לא הבנתי את הקשר של אביזרי הבריכה לאירוע סיום חוגים. האיש שחשב שהוא מצחיק - אותי לא הצחיק. והעוצמה של המוסיקה והרמקולים הייתה מוגזמת בעליל. אני שמעתי את הבומים של הבאסים כבר בשעות אחר הצהריים המוקדמות בתוך הבית שלי... בקיצור, לא צריך להפוך אירוע חביב כזה לפסטיגל! שרה.

אני הגעתי בסוף

ולא הבנתי מי זה הוואחש הזה עם עם המכנסיים הקצרים והכפכפים, שנראה כאילו הפריעו לו באמצע הבטן גב בים... (אבל אולי היה לזה איזה סיפור מסגרת שאני לא מודעת אליו...). בכל אופן, לא הבנתי אף מילה שהוא או כל אחד אחר אמר, כי הסאונד היה מזעזע. אבל הילדים היו חמודים, ואני מניחה שזו הפואנטה.

רותי777ח

New member
למה לקטול למה?

היה ארוע קודם כל וזה לא מובן מאליו שיש ארוע בו חוגגים את הפעילות החוגית. זוהי חגיגה לעיניים לראות מגוון של חוגים וכל כך הרבה ילדים שיש להורים שלהם אפשרות ורצון לשלוח אותם לחוגים. חגיגה ללב לראות איך הילדים לוקחים ברצינות את החוגים ומשקיעים. אז מה אם התפאורה לא נראתה מתאימה (אולי היא מייצגת את חוגי השחיה הפעילים שלא ניתן היה להופיע איתם במגרש?!)? אז מה אם המנחה לא היה לטעמם של כולם, אולי אחרים כן נהנו? אולי הוא נועד לילדים ופחות למבוגרים? יישר כח לענבל על הארוע ועל שנת חוגים מוצלחת. בעניין החוגים הייתי שמחה לראות שהמועדון, בו מתקיימים מרבית החוגים יהיה יותר נקי ואולי ישקיעו קצת בהחלפת המזרנים ואולי להוסיף מראה על הקיר ומוט כדי שאפשר יהיה לערוך גם חוגי בלט. אבל, אין מה לומר. זכינו. יש לנו אפשרויות בחירה ויכולות כספיות לממש אותן. יותר מחצי כוס מלאה.
רותי

למעלה