ארועים
מכיוון שלבקשת הקלטת שאלו אנשים לגבי תחרות שוטוקאן אז צירפתי מיקבץ ארועים בקישור חדש: 1. מצורף קובץ על ארוע אומנויות לחימה שונות לנשים בלבד
2. ביום שישי הקרוב 16.11 בשעה 14:30 בבית ספר שבח בת"א תחרות קומיטה לבודדים בשוטוקאן. ארבע המקומות הראשונים יתחרו בארוע שוטוקאן השנתי (סעיף 3). בפעם הקודמת לא היתה הגבלה על הנכנסים וגם הפעם אני משוכנע שלא יהיה. הארוע באולם הספורט של בית הספר, כך שאפשר לבוא לראות. 3. ארוע שוטוקאן השנתי יערך ביום שבת 24.11 ברחובות. בארוע יהיה בחירת 4 המקומות הראשונים והופעות שונות של דוגואים. הערה: בשוטוקאן לא נהוג שבירות לבנים, קרשים, רעפים ומיני טובין כך שאני מאמין ההופעות יהיו יותר "רגועות". 4. הדוגו שלי מארגן ערב סרטים על אומניות לחימה וקראטה בפרט. הארוע סגור אבל אם נארגן לארוע אוסף קסטות מרשים אפרסם אותן ואציע כאן, ובאותה נשימה אם יש למישהו באזור ת"א קסטות שיכולות להתאים ואפשר להשאיל זה יתקבל בברכה. לברורים נוספים: [email protected]
מכיוון שלבקשת הקלטת שאלו אנשים לגבי תחרות שוטוקאן אז צירפתי מיקבץ ארועים בקישור חדש: 1. מצורף קובץ על ארוע אומנויות לחימה שונות לנשים בלבד