אצלי זה קצת יותר מסובך, היות והתחלתי להעדר.
התחלתי להעלם להם..
אני לרוב מתרץ את זה בתירוצים כמו "אני הולך לישון אצל X."
(החבר הכי טוב שלי שגר באיזור חיוג 03
.)
בהתחלה זה היה בסדר היות ואנחנו חברים טובים... אבל עכשיו זה כבר יותר מידי. לפחות פעם או פעמיים בשבוע אני ישן "אצלו".. מגיע מאוחר הביתה.. לא מדבר יותר מידי על מה שקורה אצלי, ומסרב לתת יותר מידי פרטים.
לא הבאתי חברה כבר שלוש שנים וגם כשהיתה לי "מישהי", הם לעולם לא ראו אותה.
הוא מתחיל לחשוד, לשאול שאלות ובוחן את התשובות - ואני רואה עליו את זה.
(לדוגמה, ירדנו כולנו לאילת. אחותי אמרה לי "ראית? יש פה כוסיות..".
לא התייחסתי אליה היות ועצבן אותי שזאטוטה נכנסת לטריטוריה הזאת שלי. אבא שלי עלה על הגל ואמר "שמעת? יש פה כוסיות.." והסתכל עלי כדי לבחון את התשובה. ברגע שהוא לא קיבל תשובה, הוא אמר את זה שוב..)
באופן כללי, אני גם אדם מאוד פרטי. אני לא אוהב שחודרים לי לחיים ושואלים אותי שאלות. אני מציב גבולות מאוד ברורים והוא כמובן יודע מתי השאלות שלו נראות בסדר בעיני ומתי הוא עובר את הגבול ומתחיל לעצבן אותי.
ברור לשנינו שברור לשנינו שהוא משחק איתי סוג של משחק שהמטרה הברורה שלו היא להוציא אותי מדעתי ולראות מתי אשבר.
אתמול הוא נקש בדלת שלי ואני באותו זמן הייתי בשיחה יוצאת, בהמתנה שיענו בקו השני. חשבתי שענו ואמרתי "הלו? מה קורה?" והוא פשוט נשאר מעברה השני של הדלת כדי לשמוע. כל העניין התרחש במשך 5 שניות היות ואמרתי אח"כ "נדבר עוד מעט, ביי" (למרות שכלל לא ענו) - ואז הוא נקש לי שוב. עשה לי רושם שהוא מנסה לעקוב אחרי.
הוא עושה את זה בעוד דרכים.. אפילו יותר מעודנות ומוערכות בעיני.
הוא הגיע אלי לחדר כדי לשאול אם עובר עלי משהו ואם הכל בסדר.
שאל אם אני מאושר, כי נראה לו שמשהו לא כשורה.
הסברתי לו שאני בכלל לא מאושר. והוא אמר שגם הוא.
דברנו קצת ואמרתי לו שמידי פעם אני נותן לעצמי קצת להיות מאושר.. אז שפשוט יניח לי.
אני בטוח שהבהרתי טוב מאוד, שנינו יודעים ששנינו מבינים מה באמת קורה.. אז אני לא כל כך מבין למה הוא ממשיך להתאמץ..
היום באתי אליו לעבודה בשביל סידור כלשהו והוא חיכה לי כדי לדבר..
שוב הוא העלה דברים ושוב אמרתי לו שפשוט יפסיק לחפור לי ולשאול אותי שאלות. שאני מציב גבולות ברורים והוא בכוונה עובר אותם - אז שיפסיק..
כל ההודעה הזאת כתובה באופן כל כך לא מסודר אבל האמת שאני מותש.. פשוט זרקתי את הכל על המקלדת...