ארונות

oshkoshi

New member
ארונות ../images/Emo219.gif

אני מניחה שלא כולנו נמצאות באותו הסטטוס מבחינת "היציאה מהארון" חלקינו מחוץ לארון חלקינו לידו חלקינו מתחת וחלקינו לא יודעים ארון מהו? מעניין אותי לדעת **האם את מחוץ לארון? ואם לא מדוע? ** מתי יצאת מהארון? ובפני מי? ** האם המשפחה יודעת ? או רק חוג חברים מצומצם? **האם הייתה לך פדיחה הקשורה לגבי היציאה מהארון?

oshkoshi

New member
דוגמא אישית- לכן אענה

**האם את מחוץ לארון? ואם לא מדוע? אני די ליד הארון. חלק מחבריי יודעים, כל השאר שלא ממש בא לי לשתף אותם לא יודעים. הסיבה היא שיש ילדים ברקע ולעת אעתה לא מעוניינת שיחשפו לכך. ** מתי יצאת מהארון? ובפני מי? לצערי לא אני הוצאתי את עצמי מהארון, אלא הגרוש שלי טרח לספר לכולם עליי.( חסך לי את היציאה) ** האם המשפחה יודעת ? או רק חוג חברים מצומצם? משפחה בלית ברירה, חוג חברים מצומצם **האם הייתה לך פדיחה הקשורה לגבי היציאה מהארון? היו הרבה. אבל אחת זכורה ל"טוב". יצאתי עם האישה דאז לאיזשהו מקום לשתות. כי לחברה משותפת היה יומולדת. מסתבר שבמקום היה באותו לילה ליין נשים. במהלך הערב כשאני והאישה היינו די קרובות פתאום שומעות משהו צועק " הנה XXXXX בואו נלך להגיד שלום...." מסתבר שמדובר בבחור מהעבודה (הומו) ,להזכירכם לא יודעים עליי שם. אבל אחרי אותו ערב חצי חברה כבר יודעת.......

יש לי רק ארון אחד ויש בו בגדים!

**האם את מחוץ לארון? ואם לא מדוע? בוודאי שמחוץ.. האוויר יותר טוב! מה אם לא? -כן! ומדוע? ככה!
** מתי יצאת מהארון? ובפני מי? יצאתי לפני כ-3.5 שנים בפני אמא, אח"כ אבא - ומשם כבר לא היה אכפת שכל העולם ידע! ** האם המשפחה יודעת ? או רק חוג חברים מצומצם? תמיד בהתחלה זה רק חוג חברים מצומצם - המשפחה יודעת, בעניין המשפחה המורחבת זה קצת יותר מורכב.. כי אלה כבר הבחירות של אמא - היא לא מספרת.. **האם הייתה לך פדיחה הקשורה לגבי היציאה מהארון? פדיחה? למה זאת פדיחה? וואלה לא היתה... ו... זהו! בנות - אני לסבית, ויש לי בת זוג! - עוד יציאה..

מירית27

New member
עונה

- אני מחוץ לארון בכל מקום , חוץ מבעבודה החדשה שלי,סצם כי זה לא עניינם וזו חברה של דוסים - יצאתי מהארון מיד אחרי שהבנתי שחברה שלי היא יותר מחברה שלי והגיע לה שאכריז עליה ככזו.זה נאמר קודם למשפחה ואז לחברים - כולם כולל כולם יודעים.אמא שלי כל כך אוהבת את הזוגיות שלנו שהיא משוויצה עליה בפני כולם (ולפעמים משתעשעת במחשבה שהיא רוצה גם) - הפאדיחה קשורה לזה שפשוט הייתי המנהלתשלה וזה סטאטוס בעייתי אבל צלחנו גם את זה

daphts

New member
בחוץ, 20 שנה, בפני כולם,

לא בארון מזה 20 שנה +- אך היציאה היתה בשלבים, הראשונים לדעת היו קומץ חברים קרובים, אחריהם משפחה קרובה כשלצידם חברים רחוקים יותר, אחרונים היו משפחה מורחבת וקולגות+בוסים במקומות העבודה. היום כולם יודעים גם כל ההוריהם של חברי ילדי, מורותיהם של ילדי , ומנהלותיהם של ילדי... ממש לא סוד כל השכנים יודעים , רופאת המישפחה , רופא הנשים וגם לא תאמינו בקיוסק השכונתי יודעים ...כככככככככולם!

למעלה