ארונות קיר

uridat

New member
ארונות קיר

שלום לכולם אני בשלבי בניה של בית ומתחיל להתעניין בארונות קיר. הייתי בחמישה נגרים בסניף ב"ש. התרשמתי שבתצוגה לא הכל במצב מושלם. גלגלים תקועים, מגירות לא זזות חלק וכו'. אני תוהה האם זה בגלל שהרהיטים בתצוגה ישנים ונשחקים עקב שימוש מסיבי של מבקרים או שמא יש איזו סוגיית איכות עם החברה. אני יודע שפעם (לא יודע כמה פעם) זו נחשבה חברה מעולה. עדיין? יש למישהו ניסיון עדכני איתם, לטוב או לרע? מה שעוד הפתיע אותי לשמוע שהם לא עובדים עם דלתות הזזה בכלל. מה דעתכם בסוגיית דלתות הזזה לארונות? כדאי? בעייתי? עוד אשמח לקבל המלצות על מקומות נוספים בדרום שאפשר לבקר, כולל כמובן נגרים מומלצים שהם לא חנות או רשת חנויות. תודה.

עדנה נ

New member
ממליצה בחום על אידאל מנצר סירני

ארונות מצויינים ויפים (רק הזזה - אין על הזזה) המחירים הטובים ביותר ביחס לתמורה שמקבלים (ארונות ברמה של דלקוב במחיר נמוך יותר), מילה אצלם זו מילה, זריזים באספקה והרכבה מצויינת. ולא, אין לי מניות אצלם...

A C D

New member
גם אנחנו קנינו באידיאל

ארון קיר גדול מאוד לחדר שינה (דלתות הזזה). מהאספקה וההרכבה היינו מאוד מרוצים. בנתיים נראה שהארון מעולה, אבל עבר רק חודש.. המחירים סבירים ביותר ביחס לחברות רבות אחרות שבדקנו.

uridat

New member
תודה

מהאתר שלהם זה נראה מעניין מאד אבל לצערי זה לא מספיק דרום. בנתיים ביקרתי גם בחנות טל רהיט בב"ש. התרשמתי בצורה חיובית יותר מאשר 5 נגרים. למישהו יש נסיון איתם, חיובי או שלילי? תודה.

למעלה