ארונות הרדור - המלצות? דיס-המלצות?

דוכיפת11

New member
ארונות הרדור - המלצות? דיס-המלצות?

עשיתי קצת חיפוש בפורום וגם ההמלצות וגם הדיס-המלצות שמצאתי נראו לי מפוברקים

אשמח לשמוע דעות אמיתיות...
תודה

מרי פופ

New member
אין לי נסיון איתם

בכל הפעמים שבדקנו הם היו יקרים מחברות אחרות של ארונות ולא נבחרו.

מרי פופ

New member
זה מוצר לא זול, יחסית לארון הזזה רגיל

אבל לא נדיר וייחודי להרדור.
למיטב זכרוני לכל החברות שעושות היום ארונות קיר, כמו אידיאל ורביירה יש את המילות הנ"ל.

עוד משהו ייחודי להר דור

שהם עושים ארונות שתי דלתות לכל גודל של ארון.
גם אם תיקחי ארון 3.5 מטר הם יכולים לעשות אותו בשתי דלתות ולא שלוש . ושתיים זה הרבה יותר יפה ונקי. את זה בדקתי

vered1111

New member
התשובה מורכבת

שני לקוחות שלי הזמינו ארונות בהרדור, את הדגם של חזית ישרה (הכנפיים במישור אחד). הארון יוצא מהמם מבחינה חזותית, במיוחד מתאים לארונות גדולים.
המחיר היה גבוה מאד (לא זוכרת בדיוק, כי זה היה לפני כשנתיים).
אבל, מה שאכזב אותי במיוחד זה ממה שמורכב גוף הארון. במקרה הייתי נוכחת בהרכבה שלו: הגוף עשוי מהסיבית הזולה ביותר, ממש איכות ירודה, כזו שרואים את שבבי הסיבית כמעט מופרדים זה מזה!
אם כבר משלמים מחיר כ"כ גבוה אז שרמת החומרים תהיה קצת יותר גבוהה.
בנוסף, שירות הלקוחות בחברה הזו לא משהו, בלשון המעטה...
הדברים היו רלוונטיים, כאמור, ללפני שנתיים. יכול להיות שדברים השתנו מאז.
בהצלחה,
ורד.

דוכיפת11

New member
וואו, זה מלחיץ...

יש אצלי ארון גדול למדי, 4.6 אורך.
אני לא רוצה את החזית הישרה כי זה אולי יפה אבל נראה לי לא נוח לתפעול. אבל כן מצא חן בעיני המראה של דלתות הזכוכית וגם העובדה שאין מסילות תחתונות.
מצד שני שירות גרוע ואיכות ירודה לא נשמע טוב...

דווקא הפרזול נראה לי איכותי. אבל באמת לא הסתכלתי על המדפים עצמם ואולי גם לא הייתי יודעת להבחין.

את מכירה חברה נוספת שעושה מסילות עליונות בלבד (ואיכותית)?
תודה

vered1111

New member
לבלורן יש פרזול למסילות עליונות נסתרות

אם יש לך נגר טוב אז הוא יכול להזמין את המסילות האלו (בלורן זו חברה למוצרי פרזול) ולייצר לך ארון כפי רצונך.
האיכות של גוף הארון של הרדור היתה כ"כ ירודה, שמאז אני פשוט לא מתקרבת אליהם, ולו מהסיבה שתמורת מחיר כ"כ גבוה אני מצפה לחומר איכותי.
אם אני לא טועה, לחברת זדקה גם יש ארונות עם מסילות עליונות ודלתות בקו אפס (במישור אחד).
בהצלחה,
ורד.

milch

New member
לא רק בלורן!

יש לכל חברות יבואני/משווקי הפירזולים את כל האפשרויות ובאיכות גבוהה.
ביצוע ארון אצל נגר לא יהיה במחיר תחרותי (אני אומר זאת כנגר) אלא אם מדובר במיקרה שחברות ארונות לא מעונינים/מוכנים לבצע, כגון מידות לא סטנדרטיות והתאמות יחודיות. חברה שכן תסכים, גם שם המחיר יהיה בהתאם.
לגבי גוף הארון, אצל נגר תמיד אפשר לבחור מה שרוצים.
צריך להזהר מפירזול של יבוא מקביל, חיקויים שהם דומים למראה בלבד ואיכותם ירודה, לכן לבחור נגר אמין. במגזר המיעוטים (ככה אומרים?) סוג הפירזול הנ,ל מאד נפוץ בכל תחום הנגרות.
לגבי השרות של בלורן לנגר כבר העליתי השגות בעבר, וזה מתגלגל אל הלקוח בסופו של דבר.
סוג הפירזול לדלת הזזה שאת מבקשת הוא מאד נפוץ ובר השגה, לא ממש זול, ולידיעתך, הדלתות תלויות על מסילה נסתרת על גג הארון ועל מסילה נסתרת בתחתית הארון מבחוץ. זה מידע טכני שלא צריך להטריד אותך כיוון שממילא לא תראי את הפירזול/מסילות.

milch

New member
הבנת הנקרא והשירשור יש? לא!

אני לא נסי ולא נשיא, מקסימום נסה. גם זה מיותר כיוון שאם היית קוראת בעיון ומנסה להבין, היית אמורה לשים לב שאני כותב מעמדה של נגר. מה יש לי לחפש אצל דלקוב?
לא נורא, פעם הבאה שאת כותבת, מומלץ לשים לב למינו/ה של הכותב/ת (קליק על הניק ובד"כ זה שם) ולתוכן הדברים שנכתבו.

לא צריך להתעצבן ולהיות כעוס.. הכוונה

הייתה לענות לדוכיפת 11 ולא לך..

הכל מובן, ואני באמת לא זקוקה לתרגומים מיותרים....
וגם לא לציניות מיותרת...

מנגנון תלוי של בלורן

מבחינת חברות הארונות -אני יודעת שיש רק אצל ריביירה, לא מוצר זול. לגבי נגרים-אני מניחה שהם יכולים להזמין באופן עצמאי

הבנתי ומשהו נוסף

האם יש תקן לגובה קרמיקה בקיר או עניין של טעם
ובמידה והקרמיקה הישנה אצלי 2 מטר אבל החדשה היא בגודל שונה,יהיה צורך לבצע חיתוכים לאריחים.
האם לבצע לשורה התחתןנה או העליונה של החיפוי קיר?

המון תודה על הכל

דוכיפת11

New member
תודה לכולם על המידע ועל ההמלצות!

אני אבדוק בכל השמות שהזכרתם וגם אצל הנגר שעושה לנו את הארונות האחרים.

למעלה