ארונות אמבטיה

ארונות אמבטיה

לרוע המזל הכיור באמבטיה התנתק מהקיר ונפל (אך לא נשבר). חשבנו במקום להחזיר הכיור למקום, לרכוש ארון אמבטיה נחמד, שיהווה מקום אחסון למגבות. הצצתי באתרים שונים והמחירים לא זולים. היינו גם בהום סנטר ובאייס, ויש משהו על הכוונת, אם כי רוצים הצצה נוספת לפני הקניה. אשמח לקבל רשימה של חנויות באיזור המרכז והשרון, שמוכר קרמיקה, ארונות ואביזרי אמבטיה במחירים שפויים. אם אתם מכירים חנות כזו גם בטירה (לא טירת הכרמל, אלא טירה אחרי כפר-סבא), נשמח לשמוע. שבת שלום.

lee E

New member
מול קניון איילון..

לא זוכרת את שם הרחוב. יש מקבץ של חנויות לריהוט אמבטיה. יש כמה יקרות, כצפוי, ויש כמה עם מחירים בהחלט סבירים. צריך להיכנס לחנות חנות וזו לא בעיה כי הן נמצאות אחת אחרי השניה,ולעשות סקר מחירים.

דגיתי

New member
פרפקט ליין

אחרי סקר שעשינו, גילינו שהארון הכי זול שרצינו לרכוש היה בפרפקט ליין (יש סניף מול קניון איילון וגם בסגולה). כדאי לשאול אם יש דגמים נוספים גם מחוץ לתצוגה. אנחנו מצאנו את הארון שחיפשנו מסתתר בפינה אפלה, כי הוא זול מדי. גם באמבין כדאי לבדוק, אבל רק בזמן מכירות מיוחדות ורק בחנות העודפים שלהם בבית פנורמה בת"א.יש גם את החנות ברמלה, ששמה, נדמה לי, "עמודי שלמה". יש להם מחסן בגזר. צריך רק לוודא שאכן יש את הארון במחסן, כי אחרת עלולים להתקע בלי ארון.

Yowoman

New member
באיקאה יש דברים זולים

ואני יודעת שגם בחנויות של ערבים, אבל לא יודעת להגיד לך איפה יש באזור. אני יודעת שאמא שלי קנתה בירושלים וואם תרצי אתן לך פרטים.

למעלה