ארון ציוד בחווה

ladyMeriel

New member
ארון ציוד בחווה

היי, אני מתחילה לעשות חצי פנסיון עוד כשבועיים ויחד עם שיעורים - אני הולכת לרכב כל יום. לכו אני רוצה ארון ציוד מושקע ולא סתם ומנסה להבין מה האופציות שלי. אופציה שהכי אהבתי בינתיים זה לבנות מעץ סנדוויץ לפי הזמנה משהו כזה: http://elitetackdesign.com/TTC_pg.html אבל לאחרונה יצא לי לשמוע שפעם בארץ היו ארונות ציוד עד שלא יצאה תקנת הקשורה לכיבוי שריפות, ועכשיו מותר רק ארונות מתכת. הייתי רוצה לדעת עד כמה זה באמת נכון (ארון הולך להיות בחדר אוכפים שאוכפים גם ככה הם עם עץ. אשמח אם מישהו יגיד לי האם זה נכון. בנוסף בדקתי במקומות שונים מה אופציות שעוד קיימות - ולפי מה שהבנתי יש רק עוד אופציות של להזמין ארון מתכת מחול (קטן יחסית 100X60X60 וכמובן הרבה פחות מושקע ממה שבקישור) , או לבצע הזמנה אישית לארון ממתכת שלא ברור כמה יעלה ואיך יצא.. מישהו עוד נתקל במצב כזה (אני רוצה ארון מושקע עם מקום להכל, לא סתם לוקר לזרוק מגפיים)? אשמח מאוד לא המלצות.

תםטםOHIO

New member
מזל טוב על החצי פנסיון

ככל הידוע לי זה עניין ישיר מול החברה המבטחת וסוג הביטוח שלכם בחווה תבקשי טלפון של הסוכן ובדקי כך הדרישות בפועל אם את מתכננת קביעות בעניין הסוס/חווה/מיקום וג' אז כדאי בעדיפות גבוהה ברזל וגדול רצוי עם ציפוי פנימי

ladyMeriel

New member
תודה רבה!

דיברתי אתמול בערב עם בעלי החווה - אמרו שמכיוון שזה בתוך החדר אוכפים - אין שום בעיה עם ארון מעץ. למה עדיף ברזל אבל? אני כן מתכננת קביעות (אני הולכת לרכב כל יום באותו מקום...רוצה להתמקצע בדסאז)- חשבתי שמעץ יש יותר אופציות להשקיע בפרטים שאוכל להוסיף גם אח''כ- למשל אני ארצה להוסיף מתלים מתקפלים לשמיכות בהמשך, ואולי עוד מתלים לראשיות ומחזיק לשוטים , אני גם רוצה שיהיו לי מגירות - את כל זה אי אפשר לעשות בארון ברזל או שאני טועה? הארון יהיה בחדר אוכפים ננעל, ז''א אין בעיה של מזג אוויר, ואני גם הולכת להשקיע בציפוי של הארון. אשמח להסבר של יתרון הארון ממתכת מול ארון מעץ? תודה ^_^

תםטםOHIO

New member
יתרונות מול חסרונות

הברזל עמיד וניתן להוסיף בו בהלחמה כל דבר שתרצי ובגמישות טובה יותר משל עץ אך הוא יקר יותר וקשה להזיז אותו במקרה של מעבר. מאידך קשה יותר לפתוח אותו ואם הוא מחוזק בצירים בהלחמה קשה הוא פחות מעודד גניבה. בברכה,

ladyMeriel

New member
,תודה על ההסבר!!

הבנתי - תודה רבה! אנסה לברר מקסימום פרטים לפני שאני מחליטה. תודה רבה!

Robur

New member
אני חושב

שארון מתכת הוא יעיל בהרבה יותר מכיוון שהוא יהיה זול יותר ידידותי לסביבה יותר מאשר ארון עץ הסיכוי שיגן על הציוד מבפנים במקרה של חסוחלילה משריפה גבוהה יותר מאשר ארון עץ אפשר לרתך אליו תוספות לפי רצון אישי וכו'. אני ממליץ לך לחפש ארגזי תחמושת של 5.56 שמכילים את הברוסים של הכדורים או ארגזי עץ של פצצות מרגמה שהם ארגזי עץ ענקיים ואיכותיים שזרוקים בבסיסים הקרבים והכשרות חי"ר הם מעולים לאחסון של דברים כאלה

giri

New member
שאלה

למה ארון מתכת הוא יותר ידידותי לסביבה מעץ? שואלת מסקרנות.

למעלה