ארון בדירה שכורה

כוכב114

New member
ארון בדירה שכורה

שלום רב
אני גרה בדירה שכורה
נכנסתי לדירה בלי ארון ואני צריכה לקנות ארון
ארון של 4 דלתות לבגדים ..
מכיון שזה שכירות ואני לא יודעת מה יהיה בעוד שנתיים או שלוש ואולי נעבור אני מתלבטת איזה ארון לקנות
זה מצד אחד צריך להיות ארון שאם יפרקו אותו פעם אחת או פעמיים במקרה הרע כלומר פעמים פירוק והרכבה מחדש שהוא יעמוד בזה
מצד שני אין לי כסף להשקיע בארון יקר מעבר לארונות שאני רואה ברוזנפלד למשל באזור ה 1400 שח לא כולל הובלה והרכבה.
אז אני שואלת מה כדיאי לעשות והאם הארונות של רוזנפלד לא נחשבים איכותיים בגלל המחיר?
אנחנו זוג עם שני ילדים וכרגע ארון גדול 4 דלתות יפתור לנו בעית האיחסון לפחות חלקית.
אשמח לעזרתכם

ההמלצה שלי במקרים כאלו

ללכת על איקיאה. המחירים שלהם סבירים מחד, ומהצד השני מרבית מהרהיטים שלהם הם מהסוג שקל להרכיב ולפרק לבד, ולמעשה אלו רהיטים שאידיאלים למי שמתכנן מעברי דירה.
יהיו מי שיגידו לך שהאיכות לא בשמיים, ואני מסכימה שיש רהיטים איכותיים יותר, אבל יחסית למחיר מקבלים לדעתי תמורה הוגנת למדי במיוחד לאור כך שניתן להעביר את הרהיטים איתכם ולא חייבים להיעזר במרכיבים מטעם החנות (שזה גם חיסכון)

nariko

New member
דווקא איקאה לא יעמוד בהרכבה שניה

כמעט כל הבית שלי מאיקאה. האיכות סבירה. למעט המיטה, אני ממש לא חושבת שהרהיטים יעמדו בפירוק והרכבה שניה.

אני עברתי 5 דירות עם רהיטי איקיאה

והרהיטים עמדו בזה בגבורה רבה ומצבם עדיין מצוין. למעשה, קיבלתי הוכחה כמה היה חכם לקנות דווקא באיקיאה.
אני מניחה שגם אצלם יש ויש, אבל כעיקרון הרהיטים שלהם מאוד נוחים להרכבה ופירוק.

ipv6

Member
ארונות ספציפית

זה משהו שלא עובר טוב פירוק והרכבה. בטח על ידי משהו לא מנוסה.
כמה שיש בו יותר צירים וחיבורים יש סיכוי יותר גבוה שמשהו יתעקם ולא יתחבר יפה בפעם השניה.

ברור שאם יש לך שולחן קפה קטן, שידה שאפשר לקחת AS IS, אין בעיה. אבל ארונות גדולים נוטים לאבוד צורה.

BloodyRose

New member
מה בנוגע ליד 2?

אם מוצאים מישהו שיעזור עם ההובלה וההרכבה, יד 2 זה פתרון נהדר.
זו אמנם לא עבודה קלה, אך לרוב משתלמת (גם אם משלמים בנפרד למישהו שיוביל/ירכיב)

כוכב114

New member
תודה אבל לצערי אין לי מי שירכיב לי ואין לי מי שיוביל

זה בדיוק הבעיה
וגם אם אני מוצאת ארון שנראה לי ביד 2 עם ההובלה וההרכבה זה יוצא כמו ארון חדש נגיד ברוזנפלדד
ויד 2 אני פוחדת לקנות כי יכול להיות שיש בעץ תולעים או שתהיה בעיה להרכיב אותו מחדש
זה סיכון ממש גדול

כל מה שאת קונה ביד2

ושאר מציאות מאנשים פרטיים כמוך שמוכרים ככל הנראה עקב מעבר מדירה שכורה אחת לשניה ולא צריכים ארון, את הולכת לשם ורואה את הפריט שאת קונה, את יכולה לוודא תוך כדי ממה הארון (לא חייב עץ) ואם יש לו תולעים ולמה בכלל מוכרים אותו.
אם יש אוטו פרייווט וסימוני מיספור בטוש בחלקים הפנימיים של הלוחות זה עדיף על הוצאה כבדה לארון חדש כרגע. כל ארון שאתם באים לפרק אתם תראו עוד בדירה של המוכרים אם הוא מתפרק טוטאל לוס ועבדו עליכם ואפשר פשוט להגיד תודה וללכת או שהכל בסדר. זה לא מדע טילים.

ipv6

Member
לא ממליץ לך לעשות את זה לבד

ארונות ישנים, שהם לא איקאה, יכולים לדרוש כל מני דברים שלאו דווקא יש לך, כמו מהדקי סיכות כאלה שיש לנגרים.
באופן כללי כמו שרשמתי, ארונות זה משהו שצריך להרכיב פעם אחת ולא להזיז יותר מדיי.

אני במקרים כאלה מציע לבעלים לרכוש מהדייר הנוכחי תוך כדי השתתפות כלשהיא שלי (אם יש בדירה).
אם אין בדירה, את יכולה להציע לו להתחלק חצי חצי בחדש ושזה ישאר בדירה.
אם הוא לא רוצה ואת חייב ארון, תשקללי את זה כחלק מהדיל ותציעי לו 100 פחות בחודש.

למעלה