ארומה.......

ארומה.......

אז חסכתי כמה ימים,שקל לשקל והיום לקחתי את אשתי שתחיה ואת שובל לארומה.... היה מדהים..... אין מלצרים/יות קפה ארומה....לא משהו בכלל(הנס בבית פי אלף...) אין גלידה לשובל.... המליצו לי על המאפינס...ממש לא טעים... ממש אכזבה.... אולי זה רק לאניני טעם...ואני איש פשוט...לא ממש נהנתי, מה לעשות? אז מי שאוהב שיבושם לו..אני ממש לא נהנתי(מיותר לציין שגם אשתי לא חשבה שזה משו...ושובל ממש אהבה את זה שאין גלידה... אבל השוקולדים הקטנים....שובל חיסלה 7 חתיכות... יאללה ביי..

א י ו ש י

New member
האמת... אני איתך../images/Emo45.gif../images/Emo4.gifסניף מאכזב

הייתי 3 פעמים פעם אחת אכלתי ארוחת בוקר שהיתה לא משהו בכלל (איפה היא ואיפה הארוחת בוקר המדהימה בקפה אנג'לו במודיעין סנטר) 3 פעמיים אייס קפה שלא היה עשוי היטב להבדיל מאותו מוצר בסניף אחר לחם יבש במקום רך ופריך והקורסון גם לא היה משהו... כנראה כגודל הציפיה ,גודל האכזבה
אני אחזור לשם אני מניחה כי בכל זאת מקום נחמד אבל רחוק מלהיות נפלא

מלכתחילה לא הבנתי מה הרעש...

לגבי המקום הזה...לא מצאתי שם שום דבר מיוחד. הארוחת בוקר ב"תיתורה" פי אלף יותר טובה
האווירה ב"קורה בקפה" הרבה יותר נעימה
ובכלל...רעש וצילצולים..על מה
אייס קפה ב-15 ש"ח
שיא ההגזמה

Angel972

New member
כנראה שהשם עושה את שלו ...

וברור שאנג'לו נשמע הרבה יותר טוב מארומה

ע זי

New member
זה היה בצחוק, כן ../images/Emo35.gif

Starbucks זה שם נרדף למים דלוחים שנמכרים עבור כסף...

amitzahavi

New member
ממש לא... לפחות לא בחו"ל

בארץ מרוב שהם היו פה כלום זמן הייתי שם אולי פעמיים - אבל נהנתי מאוד. חבל שהם עזבו את הארץ - למרות שאני מבין אותם.

ע זי

New member
כנראה שצריך להיות ממש מכור לקפה,,

כמוני למשל, כדי לטפס על הקירות במלון בארה"ב בגלל רצון (או קריז...) לקפה, אבל לא לרדת לסניף של סטארבאקס שנמצא במלון עצמו. את אותו ה"קפה" שהם מגישים שם אפשר להכין בעזרת פרקולטור ב-7 דולר שנמצא בכל חדרון במלון.. אחד הדברים שאני לא מקנה באמריקאים בגללם הוא הקפה. רוב הישראלים שנמצאים שם יאמרו אותו דבר.

הם סגרו מהר כי...

בארץ יש מבחר גדול של קפה איכותי: Lavazza, illy וכו'. לאמריקאים אין מושג בקפה והם שותים בהמוניהם את הנוזל השחור שמלעיטים בו אותם בסטארבקס.

d a l i a l

New member
אני גם לא אהבתי את העיצוב של המקום

מישהו יודע בשביל מה המדרגות האלה? מה הרעיון? וביום אביבי - המקום לוהט כמו חממה... אני חושבת שפשוט חיכינו למשהו נורמלי כל כך הרבה זמן ולכן ההתלהבות היתה גדולה...מעל ומעבר לפוטנציאל שלהם. בינינו - אם בא לי להתפנק אני הולכת לגרין האוס...יושבת שם בחוץ ומתחרדנת בשמש...אחחחח...תענוג.

סנופה

New member
גרין האוס באמת מעולה

באחד מימי החופש [הבודדים] שלי הלכתי עם הכלב והתחרדנו יחדיו

סנופה

New member
נכון שיקר, אבל מה שכן

בזכותו התחלנו להכין סופלה בבית, וזה באמת יאמי. אנחנו חייבים להפסיק להכין את כל הקינוחים בבית, אח"כ לא יהיה מה להזמין בבתי קפה

מההההה?? גרין האוס זוועה

לקפה הוא בסדר כי האווירה באמת כייפית, אבל האוכל שם - מכה! אכלתי שם היום עם חברה 2 עסקיות בינוניות מינוס-מינוס, לאוכל היה טעם תעשייתי, כאילו עשו את הרוטב מאיזושהיא אבקה, העסקיות יקרות יחסית לתמורה, והכי יפה: החשבון יצא 116 שקלים, נתתי את כרטיס האשראי שלי ו"גיהצו" לי 132 שקלים! כמעט פספסתי את זה כשקשקשתי על הנייר! מאד-מאד התאכזבתי...

ארומה

טובה. הקפה טעים. הקרואסונים שאכלתי פעמיים היו טריים וטובים. הכריך שאכלתי פעם אחת היה ממש מצויין. לא חייבים לאכול מאפינס. בינינו, בעיני הם לא טעימים בכל מקום אלא אם כן הם המאפינס בננות שלי. יאללה ביי......

למעלה