ארומה וגלוטן

daniela21

New member
ארומה וגלוטן

ישבתי היום בארומה. הזמנתי חבית ירק, סלט טונה וקפוצינו עם חלב סויה. הכל היה תקין עד שפתאום (אחרי שעה) הבטן ממש מתהפכת לי ובא לי להקיא.. אני ממש לא יודעת איך אצליח לישון הלילה. אני מנסה לחשוב מה היה באוכל/בשתיה ולא ברור לי... למישהו יש מושג?

יכול אולי להיות

שפרורי לחם הסתננו לחביתה? אפשרות אחרת היא שמשהו היה מקולקל...

נצר1

New member
לא הסתננו ולא בטיח ../images/Emo3.gif

בד"כ לאומלטים מוסיפים קצת קמח כדי שיהיו אורירים יותר, לא? האם אכלת בהימור שחביתה וסלט טונה נשמע לך בסדר, או ששאלת ואמרו לך שזה לא מכיל גלוטן?

daniela21

New member
לא שאלתי ):

אמרתי לעמי מה כבר יכול להיות בחביתה/סלט/קפה? היום התקשרתי לשאול בסניף האם הם מכילים גלוטן וזכיתי לתשובות מגוונות עתירות בורות (אחד חשב שגלוטן זה חלב, השני חשב שזה חומר משמר ושניים אחרים לא ידעו בכלל מה זה ולא ניסו לנחש..) למה זה חייב להיות כזה פרוייקט לשבת בבית קפה? צריכים לערוך חקירה שלמה בשביל לאכול בחוץ...?

nuev

New member
אולי הקפוצינו ...

הוא החשוד העיקרי בעיני, אני פעם ישבתי במסיבת הפתעה במושבה הגרמנית בחיפה בבית קפה...כולם סביבי אכלו...עוגות טוסטים גלידות לא נגעתי בכלום ! מלבד נס קפה/קפה הפוך שלא עלה בדעתי אז לשאולך מה מכיל...אתם מבינים מה המשך הסיפור ...מ ד ה י ם...לא הצלחתי להגיע הביתה.... בקיצור מאז שואלת תמיד ומבקת אפילו לראות אם ואיזה קפה ולא אבקת חלב...יש תחליף לקפה..ציקוריה שאולי מוהלים וזה חיטה נקיה, הקפוצינו עשוי להיות מאבקה ..מהולה...בקיצור לשים לב כששותים מה שותים.. הרבה בריאות

למעלה