ארומה ב-M הדרך

ארומה ב-M הדרך

הייתי במקום כמה פעמים. בהתחלה נראה ממש נחמד שם, במטבח אמורים לשמור על היגינה, עובדים עם כפפות. בכל ביקור שלי אני רואה כמה דברים שמאוד מעצבנים אותי. פעם אחת ראיתי אחת מהעובדות ממששת את כל הלחמים והבצקים בידיים שלה וזאת אחרי שהיא טיפלה בכסף מהקופה. בפעם אחרת ראיתי עובד בודק את הקרואסונים עם היד שלו. בפעם האחרונה שוב ראיתי בחורה מהקופה מסדרת את העוגיות ועוגות בויטרינה ביידים שלה אחרי שטיפלה בכסף בקופה. אז למה העובדים במטבח טורחים לשים כפפות?

lilithmm

New member
ראיתי כבר יותר גרוע

בעגבניה בשינקין הבחורה שהכינה פיצות טיפלה בקופה. וגם במקומות פרטיים שהם לא רשתות ראיתי דברים מחרידים.

cookie13

New member
ושלא תעיזו לבקר

במטבחים של המסעדות הכי נחשבות. גם שם נראה לי שקורים דברים מעוררי התהפכות בטן קלה. מסקנה?? לעצום את העיניים ולהנות.

ננה f

New member
למה לעצום עיניים?

להשאיר אותן פקוחות לרווחה, לקרוא קצת את אנתוני בורדיין לחייך ולהפנים: אין כמו בבית -:)

אחשל

New member
הסניף הזה פחות מוצלח מאחרים ../images/Emo31.gif

בסניף החדרתי לא נתקלתי בתופעות כאלה, וגם לא בזה שיהודה הלוי בת"א.

smartblonda

New member
באמת מקומם

גם אני לא ניתקלתי בתופעות הללו בסניפים ביהודה הלוי ובשנקין. הכל נראה דיי סטרילי.

אני באת לא מבין

למה דנים פה על מקום כמו ארומה. עם כל הכבוד לארומה (ואין לי כלפיו הרבה ממנו) זה כמו שמישהו יכתוב פה ביקורת מסעדה על ארוחה במקדונל'ס ("הצ'יפס לא היה פריך מספיק אך פיצה על זה השירות שהיה קשוב ואדיב"). זו רשת בינונית שלא טוענת ליותר מזה, לא באיכות המוצרים והמנות, לא בשירות, לא בהגיינה ולא במחירים. הגיע הזמן לעשות הפרדה בין בתי קפה פשוטים (ופושטים) שבדרך כלל מגיעים בצורת רשת חוקבת עולם, לבין בתי קפה ומסעדות רציניים אשר לרוב מתקיימים בסניף בודד או מקסימום שלושה-ארבעה, אבל נותנים (או לפחות מנסים לתת) חוויה איכותית בכל הקריטריונים.

ננה f

New member
יש אנשים שעדיין מתבלבלים

ומשווים למשל את ארקפה לארומה. זו רשת וזו רשת. אבל... לארומה יש פרישה ארצית רחבה במיוחד אבל המוצרים שלה בינוניים. חלק מהאנשים מבלבלים גודל עם איכות.

cookie13

New member
ולמרות זאת

ונטייתי לא להתחבר לרשתות, מאוד אוהבת לחטוף חצי סנדוויץ' חלומי מארומה, ולא יכולה ולא לשבח את האייס ארומה שלהם, שסגר יפה כמה וכמה מנצ'יס ליליים בכבוד.

שח_מט

New member
אבל הקפה שלהם ממש לא משהו

וגם לא אחיד.. כל יום הוא בטעם אחר.

anatc

New member
אז למה לשתות אותו כל יום../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

הקפה שלהם מזעזע

אני מאסכולת השוקו ../images/Emo9.gif

אינני שותה קפה כלל כך שאין לי היכולת להעיד לגבי איכות וטעם הקפה.

למעלה