ארול פלין

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
ארול פלין

נחשב בזמנו, לגבר של הוליווד...... כוכב נערץ על ידי נשים....... אני מביטה.....בו......ותוהה..... מה היה בו??????

יוסי בנאי, מזכיר אתו בשירו המרגש...

..."אני וסימון ומואיז הקטן"... וזה יפה...

magy

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

לא חושבת הוא דיבר על החברים שלו תושבי ירושלים בילדותו. אחד מהם (מואיז), כתבו שהוא מוריס לוי, מנתח הלב..... מי זה סימון? בטח לא ארול פלין אם טעיתי.....תקן אותי.....

שקדי

New member
שאני אתקן???

הוא שר שם שאחד מחבריו......לא זוכר ת´שם קיפץ כמו ארול פלין.....זה הכל

magy

New member
תגיד שקדי....יכול להיות???

שמעתי שלשום תכנית ברדיו עם קובי אוז.....והגבעטרון....... איך השילוב הזה......????????? ממתייי?

שקדי

New member
שמעת נכון........../images/Emo124.gif

זה משהו בערך של לפני כחצי שנה פלוס מינוס לא זוכר פרטים למרות שסיפרו לי על זה הסניליות אוכלת כל חלקה טובה איך היה????.

magy

New member
שמעתי את הסוף......בלבד

יענו, שקובי אוז אומר תודה לגבעטרון....

טרה10

New member
ERROL FLYNN

המוסטאצ´ המוסטאצ´ שלו חסר..רובין הוד, שהיה נשוי באושר ועושר לנורה אדינגטון..אם תחפשי באלטה ויסטה לפי השם למעלה..תמצאי את כל סרטיו..! כאן האתר לזכרה של אשתו..!

טרה10

New member
בצד שמאל ללא שראיתי כתוב..

WHY ERROL.? וכאן קפטן בלאד..קפטן הדמים..עם אוליביה דה הבילנד..ששחקה את מלאני ב´חלף עם הרוח´..סרט של מ.ג.מ. ואילו ידידנו ארול היה שחקן של ´האחים וורנר´.

magy

New member
זוכרת אותה , את אוליבייה

מחלף עם הרוח אולי זכור לך על שחקנית עבר.....מפורסמת שהלכה למנזר.....ככה פתאום בלי הודעה מוקדמת.......ברח לי שמה........

אני דווקא קראתי את "עלילותיו של...

...קפיטן בלאד", בנעורי(לא זוכר את שם הסופר, אברר אצל הורי)...יעני נהיה פירט בעל קורחו...ואהבה ניכזבת שמתממשת...בכל אופן, ספר חובה לגיל הנעורים...

magy

New member
שיכנעת אותי , טרה

באתר שהדבקת, הוא מקסים......... עלם חמודות........

טרה10

New member
וזה עתה נודע לי שב-1933 הוא שיחק

בסרט על הבאונטי..שיותר מאוחר הסריטו אותו עוד פעם עם קלרק גייבל..וב-1985 עם מל גיבסו1933 In the Wake of the Bounty* Expeditionary Films Production · dir. Charles Chauvel Comments: Filmed in Sydney, Australia & Tahitiן..רק שתביני מה כל הענין..!

למעלה