ארוך (תרתי משמע...) ;-)

דסי אשר

New member
לאה- כמה שהעולם היום

מסובך. אנחנו היינו ילדים רגילים בדיוק כמו הילדים שלכם, כאשר היינו עם סקרנות לתחום המיני, אז שיחקנו ברופא שבודק אותנו, את הבנות, אבל משהו די תמים. וכן עשינו דיונים והחלטות סופיות על איך נולדים ילדים(דרך שיפולי הבטן....משם הם יוצאים). אבל כנראה, משום שהיינו פחות חשופים לעולמות תוכן שילדים רבים חשופים להם כיום, ולא משנה אם בביתינו אין דבר כזה, הרי את , בנך ובתך נתקלים במעשים שאינם קשורים לחלוטין לעולם הילדים. מאד לא מעודד, בלשון המעטה. דסי

וואוו, איזה סיפור

אני מצטערת שאין לי רעיונות נוספים, נראה לי שפעלת מעולה. (מה זה מעולה? אני חושבת שצריך להמציא לזה פרס או מדליה ולתת לך. ברצינות) אני בטח הייתי תופסת את הילד מוציאה לו ריס ריס ואז ציפורן ציפורן ומייבשת אותו תלוי מקפות הרגליים ( אני סתם מוצאיה ארגסיות מילוליות
) או משהו כזה... בקיצור רק רציתי לתת לך ח"ח. דיברת עם ההורים של הילד?

לאה_מ

New member
תודה על החיזוקים

ודאי שדיברנו (דוקא בן זוגי עשה זאת) עם ההורים של הילד. זה קצת מורכב, משום שזה ילד מהכיתה של עומר, שיש לו אח בגן של שירה, ושני הילדים חברים של הילדים שלי, כך שיש לנו די הרבה אינטראקציה עם המשפחה. ההורים נראים על הכיפק. ממה שדיברתי עם האמא לפני המקרה תמיד התרשמתי שזו אישה שמאד דואגת ומודעת לילדים שלה ולחינוך שלהם. בכל מקרה, בעלי סיפר לה על המקרה, ואמר לה שיש לנו אישור לסיפור הזה מעומר ומשירה בנפרד. היא אמרה שהאיום על עומר נבע מזה שהילד הרגיש שהוא עשה מעשה אסור, אבל זה שהיה מגע נראה לה חמור והיא תטפל בזה. אחרי כמה ימים היא סיפרה לבעלי שדיברה עם הילד ושהוא מכחיש. מאז הילד ברוגז עם עומר (מה זה ברוגז...). לא נראה לי שיש דבר נוסף שאני יכולה לעשות. אני אמרתי לעומר, שאם הוא רוצה להפגש עם הילד הזה, אני מבקשת שיעשו זאת בחוץ או בבית שלו, אבל לא אצלנו. כך גם אני מזמינה את אחיו לבוא לשירה, אך משתדלת ששירה לא תבוא אליהם הביתה. לא חשבתי שאני אצטרך אי פעם להתמודד עם דבר כזה.

נעה גל

New member
זאת הבעיה איתנו, ההורים

נורא קל לנו לראות מה לא בסדר אצל אחרים, אבל כשקורה משהו לא טוב אצלנו, או שקשה לנו להתמודד איתו - אנחנו כועסים על מי שפתח לנו את העיניים. התגובה של האמא ההיא, היא כל כך טבעית שזה פשוט עצוב.

כרמית מ.

New member
הם מסכימים...

המשפטים של לא עושים ... אם הוא לא רוצה, או שמותר רק אם הוא מסכים (ועידוד לשאול), כבר משמשים אצלנו - לאו דווקא בהקשר המיני - חיבוק, ``רכבת``, לעלות למיטה של השני.. בתחום המיני, כרגע, יש ענין משני הצדדים. הם מתלהבים מאד מכל הנושא. הבוקר, אוריין היה ערום בין הורדת טיטול ללבישת חדש, ונגע בעצמו. מיתר הסתכלה ושרה ממש שיר על הפין (היא עכשיו שרה הרבה במקום לדבר, ואני מוכרחה להודות שזה מקסים בעיני). אחר כך, אני כבר לא זוכרת בדיוק, אבל או שהיא ניסתה לגעת בו, או שהוא ניסה לגעת בה - מה שעורר גלי צחוק אצל שניהם. אולי אני שמרנית, אבל קשה לי לראות את זה ולהתעלם, אבל אני גם לא יודעת איך להגיב, בלי ``לקלקל`` להם ו/או להכניס להם רעיונות שליליים לראש.

למעלה