ארוך ( ולא נחמד)

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אחותי ../images/Emo24.gif

נסיון אין לי, וגם הסברים לא. אבל אני די מצומררת למחשבה על מה עברת בשלושת השבועות האלה, הלב נשבר לקרוא את התיאורים. מחבקת חזק, מעסה את הכתפיים והעורף, ומחליקה על המצח והלחיים שלך. שולחת לך את כל האופטימיות האומץ והכוח שרק אפשר.
נועם

..נעמה

New member
אלסי יקרה../images/Emo23.gif

שולחת חיבוק גדול. מקווה שהסבל הזה שאת עוברת יעבור ותחזרי אלינו חדשה ושמחה. נעמה

ligo

New member
אלסי היקרה

לאחר ההודעה הקודמת שלך קיוויתי שאולי המצב עוד יקבל תפנית, אבל
כנראה לטבע יש תוכניות משלו. אני מקווה שהתשובות שקיבלת מהבנות הפכו את ההליכה אל ה"לא נודע" ליותר קלה ומבקשת כמוך שיסתיים כבר הסיוט הזה.

אלסי יקרה

מחבקת חזק ומקווה איתך שיעבור מהר ושיהיה כבר מאחורייך. ושההריון הבא יהיה ארוך וכן נחמד...

שושי @:-)

New member
אלסי ../images/Emo24.gif

קיבלת כבר בעצם את כל התשובות לא מבינה למה לא עשו גרידה קודם, שקי הריון לא נופלים בעצמם במיוחד כשהערכים של הביטא כ"כ גבוהות. עוד יותר לא מבינה למה את צריכה למנריה כשאפשר בלי. הרעיון של למנריה הוא להרחיב את צוואר הרחם וזה יכול לכאוב מאוד. בשבוע מוקדם כמו שלך כשהעוברים לא גדולים אפשר לגרד החוצה הכל בלי שימוש בלמנריה. ובלי לפגוע בצוואר הרחם. אני עברתי 6 גרידות עד היום בשבועות 8-9 ולא עברתי למנריה אפילו פעם אחת! תנסי לבקש בלי זו העצה שלי. בקשי לפני שחרור אולי שוב אולטראסאונד לוודא שהרחם נקיה בוודאות! ואם יש צורך גם אולי לתת אנטיביוטיקה מכסה כי בכל זאת הסתובבת הרבה זמן חשופה לזיהומים. תגמרי כבר עם הסיפור הארוך הזה ורוצה לראות אותך מתחילה מחדש עם פרקים משמחים הרבה יותר כמו תמיד את יודעת איפה למצוא אותי איתך, שושי

אלסי. אני כאן ומצטערת שכ"כ מאוחר

לא היה לי זמן להיכנס לפורום, ולכן לא ידעתי מה קורה איתך. מצטערת שאת לא יכולה לדבר בטלפון, אבל אני מבינה לליבך בנושא. היו ימים ואפילו יותר מימים שלא רק שלא רציתי לדבר עם אף אחד בקושי סבלתי את עצמי
לא עשיתי למינריה מעולם, אבל גרידה עברתי. לא מרגישים דבר בעת הגרידה מכיוון שאת ישנה, וגם אח"כ לא כואב דבר כי נותנים משהו נגד כאבים ואת מרגישה רק עייפה ונורא רוצה לישון. זהו. יש דימומים אח"כ כמו בווסת ואולי אף יותר וזה טוב כי זה מנקה את הרחם, אבל לא יותר מידי ימים - מקסימום שבוע, אם יש יותר אז לשאול את הרופא. אני קיבלתי ווסת ראשונה לאחר יותר משישה שבועות ובעזרת כדורי ביפאסטון, אבל אני הייתי בשבוע 22 כשזה קרה. אצלך התהליך סביר להניח שיהיה מהיר יותר. אני מצטערת נורא שכך זה קרה. אני איתך. סאני.

כ"כ נגעת לי בלב עם הסיפור הזה

לא עברתי גרידה מעולם. אני מניחה שזו חוויה נוראה מה שאת עוברת. דמעות חנקו את גרוני כבר מקריאת מה שאת עוברת. אין לי מה להוסיף, רק שתהיי חזקה ואני מקוה בשבילך שלא תעברי יותר סבל מהסוג שתיארת.

אלסי יקרה

קשה לקרוא את מה שעובר עליך. לא די בשבר העצום שנפער בלב עם הבשורה המרה, ויש עוד מסע ייסורים ארוך לאחריו. המילים מתגמדות. יכולה רק לשלוח חיבוק ענק והרבה תקווה שהגוף יתאושש במהרה, ולאחריו תתאושש גם הנפש ותאגור כוחות חדשים שיחזירו אותך אל המסע בעקבות האושר.
מרב

קראתי ונדהמתי

אלסי אחותי אני לא יכולה לבקש ממך מס´ טלפון כי גם אני שומרת על פרטיי חסויים כמה שניתן אבל.... נחלש הלב אחותי אין לי מושג איך התגלגלו הדברים. ואני יכולה להבין ממה שאני קוראת על מצבך ואיך כל איש מכריע לגבייך כי אבדת קול וכושר שיפוט. אני רוצה לקוות שמיד בתחילת השבוע את יכולה לעבור גרידה עם/בלי למינריה. שווה לנסות כן להחליף מילה עם זהרה.אני בטוחה שהיא יכולה ללוות בלי להציק לך.מאד חשוב לסיים עם הפרק הקשה הזה. להחלים ואולי לנסות עם כוחות אחרים שוב. הייתי מאד רוצה להגיע אלייך ואין לי קצה חוט. לא עברתי גרידה מימיי עברתי דברים אחרים ובכולן השתתפתי פעיל.במצבך שיגעו וידברו איתך רק המוכשרים ביותר ולא רופאות שמניחות ככה או אחרת. אין לי מושג איפה את מטופלת אבל את צריכה לקבל טיפול זהב בשקט בשקט להניח לעצבים הרופפים. אשמח לאהוב אותך אם תגלי לי איך להגיע אלייך אינשם

אלסי לבי איתך רק היום ראיתי ...

ואני חשה כאב עמוק עמוק וחד כי הייתי כבר בתסריט דומה ..אני זוכרת את השבועות שהייתי חסרת אונים היו דימומים מסיביים מהשליה ואח"כ לא ראו דופק ..ואז הרופא אמר שאין מנוס וחיבים גרידא..רק שמעתי את המילה הזאת כמעט התעלפתי אך מזל שבעלי איתי כל הזמן וחיזק אותי וכמובן הפורום המקסים הזה ואז היגעתי למחלקת נשים לשים את הלמינריה זה מין אצת מים שמתרחבת בתוךצואר הרחם ומקלה על עבודת הרופא וכל זה בכדאי שלא יפגעו בצוארהרחם ..את הלמינריה לא קיבלתי כי היה לי חום וזיהום כתוצאה מהעובר שלא התפתח ..אז ישר עברתי את ההפלה עללמינריה שמעתי שזה אי נוחות באיזור צואר הרחם בגלל שהא מתנפח ואחרי ההפלה הרגשתי מין כאבי מחזור חזקים עם דימום שנימשך כמה ימים .. מה שאני יכולה להגיד שיהיה כמה שזה מצער עדיף לגלות זאת מוקדם מאשר מאוחר יותר כיעדיין אין לך רגשות חזקים לעובר מאחלת לך המון המון הצלחה ואנחנו איתך פה !! יונית

טביקאט

New member
אלסי-

יכולה רק להתחיל ולדמיין את הכאב שלך- למרות שהוא בלתי נתפס. מאחלת לך שהסיוט יגמר ממש מהר, ושתוכלי לשים את הפרק המזעזע הזה מאחוריך, להתאושש ולהתחיל פרק חדש, אופטימי יותר. הרבה לגבי הגרידה לא יכולה לעזור- עברתי רק אחת (ומקווה שלא אצטרך לחזור על החוויה)- יכולה רק לספר שעברה בלי למינריה, לא סבלתי כאבים, וגם עכשיו, שלושה ימים אחרי, לא סובלת מדימום רציני, רק התכווצויות של הרחם (כמו כאבי מחזור נסבלים). שיהיה לך קל (את החלק הקשה באמת, הנפשי, נראה לי שעברת)- ורק טוב- טביקאט

למעלה