ארוך או קצר?

meinhoney

New member
ארוך או קצר?

השיער.. מה יותר יפה לה? לפי דעתי ארוך, היא נראתה הרבה יותר נחמד בשיער ארוך שהיה לה.

j u n k

New member
כאילו דההההההההה

אני חושבת שכל אחד ואחד בפורום הזה יודע מהי תשובתי..אז כולם ביחדת צעקו את זה חזק וברור ... חוצמזה מתאים לי סטייל הפרחה, זה תופס אצלי חזק

BaBa LiVe

New member
ארוך..ועוד כמה דברים...

אין כמו הארוך..לפניי יומיים באה אליי המוזה והושיבה אותי מול הופעה של אלאניס מ-99 מצ'ילה. אחלה הופעה...ואז חשבתי לעצמי..אלאניס בלי שיער? זה לא הגיוני ושלא נדבר על זה שהג'אנקי טור הוא התקופה הכי יפה של לאאניס לדעתי... ועוד משהו...יש לי תחושה שהיא איבדה כל רצון לשיר בזמן האחרון... הגירסאות האקוסיות האלה! שתפסיק איתן מיד! היא רק הורסת שירים! או שתחזור לשיר רגיל או שלא תשיר כי היא חייבת ליחצן את הדיסק!

Rוית

New member
אממ אז ככה

בהתחלה ברור שזה היה שוק החוסר שיער הזה. אבל עכשיו זה כבר נראה טבעי.. ת'אמת, איך שאני רואה את זה, אז התספורת הזו סימלה הרבה אצל אלאניס.. אם שמתם לב היא עשתה את זה בהדרגה, כל פעם הורידה עוד קצת ועוד קצת, לבסוף היא עם שיער אחר ונותן לה מראה הרבה יותר מבוגר, בוגר, חכם. מה שאומר בסופו של דבר להרגע בהופעות, לנגן (ואני מסכימה עם רן, גם לשיר) אותן ביותר איזי, ביותר רגיעות, דבר שאנחנו לא תמיד רגילים אליו.. אבל אין לבכות על שיער שנחתך, ככה היא עכשיו, ולמען האמת אני אישית כבר התרגלתי
אבל ברור שחסר קצת אנרגיות על הבמה, מי יודע, אולי במסע הופעות שהיא תצא אליו (?) זה ישתפר.. ולמי שתהה בקשר לגברת ג'אנק, הארוך תמיד יהיה נצור בליבה לעד.

מלכוש

New member
האמת

ארוך זה תמיד סימל אצלי משהו באלאניס אלאניס והשיער התפרעויות על הבמה למרות שלא היו תמיד זה כזה.. וואו אני אפילו לא יודעת איך להסביר חוצמזה שאני חושבת שעם שיער ארוך היא נראית נפלא =) ולמרות שגם קוצים (מאוד) יפה לה אני מעדיפה ארוך גם אני עכשיו מגדלת שיער שואפת להגיע לאורך שהיה לה אבל לא (רק) בגלל אלאניס! באמת חחחח זה יפה שיער ארוך =)

Carlo Cest Moi

New member
קצר, ולו בגלל עצמות הלחיים...

הי, אני בן 22 וחדש כאן, אני לא מעריץ של אלאניס (אולי אהיה יום אחד כאשר אגדל
), אני אוהב את השירים שלה, התחלתי כאשר ידיד שלי (הבעלים של alanismorissette.co.il ומעריץ גדול בפני עצמו) נתן לי לשמוע את URS, מאוד אהבתי את השירים שמה, וב- You Owe Me Nothing... הזלתי דמעה כבר בהשמעה השניה, זה גם השיר שפשוט לא נמאס לשמוע אותו שוב ושוב, בדרך כלל אני משוטט יותר בפורום של מדונה אבל החלטתי להשתתף גם כאן. ולמה שיער קצר, כי סופסוף רואים לה את הפנים היפות ואחרי התספורת הן אפילו זוהרות מאי פעם, ואולי בגלל שאין לי הסטוריה ארוכה של אלאניס של שיער הארוך היה לי קל יותר להתאקלם ללוק החדש, בכל מקרה הי לכולם, מקווה להשתלב

no pressure

New member
עכשיו, קצר

ברור שעם השיער הארוך היא נראתה הכי מדהים שיש, כי כמעט לכל בחורה שילבישו עליה שיער כמו שהיה לה היא תראה מדהים אבל, אלאניס הסתובבה עם הרעמה שלה 15 שנה בערך ועכשיו היא כבר בת שלושים והשיער הארוך הזה לדעתי, כבר לא מתאים עכשיו כמו פעם , בדיוק כמו שהיא לא מתלבשת כמו פעם ... ובדיוק כמו שהיא לא עושה מוזיקה כמו פעם... הכל בסופו של דבר מתחבר. ואני הייתי בהופעה שלה בפרו בסיבוב האחרון, הייתי בשוק שראיתי אותה עם השיער הקצר, אבל בכלל לא שמים לב לזה אחרי כמה דקות כי פשוט מתמגנטים אליה ולהופעה כולה ובאמת שרואים אותה בlive , למי אכפת איך היא מסופרת

bmk

New member
מעניין איך זה יהיה לראות

אותה בהופעה בשיער קצר - אחרי הכל אנחנו עדיין זוכרים איך היא משתוללת עם השיער בהופעות - ועכשיו היא לא יכולה. ברור שמקבלים כל שינוי אצלה - כי עדיין היא הכי מדהימה שיש !!!! אבל זה עדיין מוזר. no pressure תספר/י קצת על ההופעה בפרו - נסעת לטיול בדרום אמריקה?

אני בחיים לא זכיתי

לראות הופעה שלה...שהיא הייתה בישראל הייתי קטנה וטיפשה מידי ובחו"ל...אהממ לא... בסופו של דבר אני אלך איכשהו להופעה, אני פשוט חייבת, זה כל כך חסר.. בכלל יש לי ייסורי מצפון מזה שלא הלכתי שהיא הייתה בישראל.. ):

no pressure

New member
על ההופעה בפרו...

הייתי בדרום אמריקה, ובדיוק שהגעתי לפרו , רצו דיבורים על זה שהיא מופיעה בלימה , אני וחברות שלי היינו שם וכמובן שלא חשבתי פעמיים אם ללכת או לא, הבעיה היא שידעתי על ההופעה באותו יום , בצהריים, הייתי בטוחה שלא יהיו לי כרטיסים . שעות , הסתובבתי ברחובות לנסות לאתר איפה משיגים כרטיס להופעה, זה גם היה יום ראשון ככה שלא היו הרבה אנשים ברחובות, הכל היה סגור וגם האנשים שכן פגשתי ברחוב לא ידעו שום דבר על ההופעה, בקיצור, בסופו של דבר מצאתי איזה בחור אמריקאי-ספרדי , שממש עזר לי, הוא היה המתורגמן שלי ועברנו ממקום למקום עד שהגענו למקום שבו מוכרים את הכרטיסים ( שזה היה בעצם סופרמארקט מקומי). הייתי בטוחה שאני אלך לבד , אבל איך שחזרתי למלון היו איזה 15 ישראלים שדיברו על זה והלכנו כולנו ביחד להופעה. איך שהיא רצה לבמה עם השיער הקצר היה הכי מוזר בעולם, כי כאילו דמיינתי בראש מישהי אחת ופתאום מופיעה מישהי אחרת, כל הקהל היה בהלם, היו צרחות מטורפות, היו שם אנשים מכל העולם ומכל הגילאים. ההופעה היתה מדהימה,

no pressure

New member
המשך...

רוב השירים היו מג'אגד, היו את tpt שהיה מאוד מאוד חזק, את us בסוף בקטע סולו של הגיטרה היא נצמדה לנגן והיה פשוט בן זונה,hc,pi היו יפים, אני חושבת שזהו מאנדר, מג'אנקי היה רק את thank u שיר אחרון, מכאוס היה את 8 צעדים, את גראדג' , ששמעתי אותו בהופעה חשבתי שזה השיר הכי יפה בעולם בערך והיה עוד שיר נדמה לי שאני לא זורכת איזה. ההופעה ללא ספק היתה החוויה שאני לעולם לא אשכח,הייתי פשוט באופוריה ונהנתי מכל רגע. מה שכן... התבאסתי משני דברים, .שהיא לא שרה אף שיר מfos וממש קיוויתי שיהיו שירים ממנו, וגם מזה שהיא כאילו לא היתה ממש "חברותית", חוץ מכמה גוד בלס,טנק יו סו וטוב להיות כאן, היא לא תקשרה עם הקהל בכלל, וחבל. כל הקטע של תודה ברזיל: אנחנו בכלל לא שמנו לב לזה, אני בטוחה שהיא אמרה thank u,bless u" כמו שהיא טוענת, יום אחר כך שקראנו על זה באינטרנט לא הבנו על מה מדברים כי ממש אף אחד מאיתנו לא שם לב לזה. זה גם היה ממש מוזר כל הענין הזה. כל הלילה של אחרי ההופעה הם ניגנו שירים שלה מכל האלבומים שהיה ממש כיף וגם הראו אותה הרבה בטלויזיה שם , זהו אני חושבת, לא נראה לי שיש עוד על מה לספר. אם למישהו יש שאלות , שאלו בכיף. :)

bmk

New member
נשמע מדהים !!!!

אני עוד לא ראיתי הופעות שלה. וגם עדיין לא הייתי בדרום אמריקה - מקום שנשמע לי מרתק ביותר (אולי אחרי עוד מספר ביקורים במזרח הרחוק אני אנסה משהו אחר). בכל מקרה ההופעה שהיית היתה בטח ב- 21/9/2003, חיפשתי אם יש לי הקלטה שלה ולא מצאתי (יש לי רק את ההופעה שהיתה ב-25/9 בברזיל). נראה לי שהיא שרה בערך את אותם השירים לפי מה שסיפרת.

*מת מקנאה*

יוווווו אני גם רוצה הופעה !!!! אחת לא הספיקה לי.... בדוק שברגע שיהיה לי כסף אני נוסע לראות אותה! ד"א הנה רשימת השירים שאלאניס ביצעה בלימה, פרו ALL I REALLY WANT 21 THINGS I WANT IN A LOVER RIGHT THROUGH YOU HAND IN MY POCKET 8 EASY STEPS HANDS CLEAN SPINELESS THI GRUDGE HEAD OVER FEET SO UNSEXY YOU OUGHTA KNOW EXCUSES UNINVITED YOU LEARN ----------------------------- SURRENDERING IRONIC ----------------------------- THAT PARTICULAR TIME THANK YOU

למעלה