ארוח של חברים

אבל, אם הם רוצים לבוא עם הכלב כדי שהילדים

שלך יוכלו לשחק איתו, ואת לא מעוניינת, אז איפה כאן הבעיה? אני הייתי אומרת שלא מתאים לי שיבואו עם הכלב, זו לא עסקת חבילה, נכון? (או שכן?)

זה מה שאמרתי, נכון שהילדים שלי אוהבים את הכלב

ואפילו עזרו לבחור לו את השם שלו ושמחים לשחק איתו והחברים חושבים שהם בטח עושים טובה לילדים שלי אם הם יבואו עם הכלב והילדים שלי ישחקו איתו (וכן, אני בטוחה שהילדים שלי ישמחו לשחק עם הכלב שלהם). רק שהיתה לי תחושה שאולי אני לא בסדר - לא בגלל הימצאות הכלב אלא בגלל שהם חשבו גם להנות מחברתנו בבוקר וגם לשמח את הילדים שלנו.

pf26

New member
לא הבנתי משהו

מטרת הביקור היתה לפגוש אתכם או להפגיש את הילדים עם הכלב שלהם? אני חושבת שזה לגיטימי בהחלט להגיד שתשמחי לראות אותם, אבל שלא מתאים לך שהכלב יבוא. את אפילו לא צריכה להסביר למה. פשוט תגידי שלא מתאים לך ביקור של כלב אצלך בבית. חבל להפסיד חברים בגלל הכלב שלהם.

חני ב

New member
את טועה, נשמע לא פייר

שלא מתאים לך? את בסדר גמור ואני חושבת שטוב אמרת את מה שאת חושבת. הכלב לא יכול להשאר בבית? לא מבינה את הבקשה הזו. הם ייענו רצו לעשות לך טובה, מצחיקים כאלה.

צימעס

New member
לא הבנתי כ"כ

למה יש להם כזה אינטרס שהילדים של ישחקו עם הכלב? היתה לכם פעם שיחה על ילדים וכלבים, והם התנדבו לעזור? יכול להיות שהם רוצים שהגור יכיר ילדים? שיזמינו אתכם אליהם
הקיצר - זה משונה. אם הם חברים שחשובים שלך, הייתי יוזמת שיחת תיאום ציפיות...

טלטוש

New member
האינסטינקט הראשוני שלי היה להגיד בטח אין בעיה

ואני בטוחה שגם הייתי אומרת את זה לחברים שלי, כי אני ביישנית ולא יודעת להגיד לא. אבל אחרי שקראתי את כל השרשור, הבנתי. את אכן בעלת הבית, ואם לך זה לא נח, לא, מתאים, לא אוהבת כלבים, או פשוט לא רוצה את הלכלוך שלהם, יש לך את כל הזכות לומר "אתם מוזמנים אלינו בשמחה, רק שיש לי בעיה עם הכלב, אפשר אולי להשאיר אותו אצל ההורים שלכם?"

MAGOLZ

New member
חחח איזו מצחיקה את...

זה לא קצת מובן מאליו שלא מביאים חיות מחמד לחברים? אם היה להם שרקן או תוכי או דג הם היו מביאים אותם? אני די בטוחה שלא, אז למה כלב כן? זה לא מקובל להביא בעלי חיים למפגשים חברתיים אפילו הוא הכי חמוד/קטן/ממושמע/נקי על פני כדור הארץ, ואם זה לא מובן להם מאליו אז יש לציין זאת מפורשות בפניהם, ואין מה להרגיש אי נעימות מסוג כלשהו.

אביבקיץ

New member
רעיון טוב, להביא אליהם שרקן

אני מבינה שהם לא רוצים להשאיר את הכלב לבד בבית, אבל הם צריכים להבין שזה עשוי לא להתאים

תותיער

New member
אני חייבת לציין שאני חושבת שזו שאלה מוזרה

דווקא בגלל שאני בעלת כלב! מעולם לא חשבתי להביא את הכלב שלי איתי כשמזמינים אותי, אלא אם אמרו את זה במפורש! הפעמים היחידות שלא נאמרו במפורש אבלכן הבאתי זה כשבבית המארח יש כלב וכבר בעבר נוצרה תרבות של הארוחים כוללים את הכלבים כדי שישחקו ביחד איזה אורח מביא כלב בלי אישור המארח? ולשאלתך- לא הייתי מצפה שיביאו כלב בלי שאמרתי במפורש, כשם שאני לא עושה זאת.

יומטוב5

New member
יש לי כלבים

וגדלתי כלב גם כאשר גרתי בדירה בלי חצר ואם תינוקות קטנים והי יומם אבל מעוךם כמעט לא חשבתי לקחת אותם איתי לחברים רק לפני הרבה שנים שלקחנו את הכל הראשון שאלתי את אבי אם אני יכולה לבוא איתו כאשר אני באה לשבת והוא הסכים לכל מקום אחר בלי הכלבים ערב טוב ושבוע טוב

nutmeg

New member
תלוי בכלב

אם הוא יודע להתנהג יפה כך שלא יהפוך לי את הבית, ויודע להסתדר עם כלבים אחרים שמסתובבים פה.

rachealy

New member
אנחנו אוהבי כלבים כך שאין לי בעיה שיביאו אלי

כלבים הביתה. הילדים שלי מתים על כלבים, ברגע שנעבור לדירה החדשה שלנו אני בטוחה ומאמינה שגם נאמץ על הדרך כלבלב קטן.

rachel046

New member
אזמין בכבוד

אמנם יש לנו חתולה נחמדה אבל לפני כמה זמן התארחו אצלנו חברים עם כלבלב חמוד.פשוט נקרענו מצחוק איך הם הסתדרו ביניהם.הכלבלב הקטן השתולל ורצה לשחק עם החתולה והיא פשוט נשכבה על הרצפה ולא שיתפה פעולה וכשנמאס לה פשוט קפצה על הכלבלב(ללא ציפורניים שלופות -כנראה שהיא קלטה שמדובר בתינוק) והוא הבין שהוא צריך להרגע.זה היה מקסים וחבל שלא צילמנו...

למעלה