ארוח של חברים

ארוח של חברים

האם תזמינו אליכם חברים שיש להם כלב והם רוצים להביא אותו? האם תתנו את ההזמנה ב"רק תבואו בלי הכלב"? או פשוט לא תזמינו?

or1

New member
תלוי ../images/Emo13.gif

במקרה שלנו לא משהו שיעלה לדיון מוזמנים לבוא עם הכלב שיצטרף לשניים שלנו. אם קיימת בעיה עקרונית, מניחה שהייתי מבקשת ואולי מסבירה את אי הנוחות הכרוכה בנוכחות הכלב בביתנו וממש לא נמנעת מהזמנה. המשך שבת נעימה

יש לכם בית עם חצר?

איך מתארגנים בדירה של בית משותף לארח זוג עם כלבה בת חצי שנה?

or1

New member
יש לנו בית עם חצר אבל זו לא הנקודה

בית בו כלב היא חלק מהבית יכול להכיל כלב נוסף אלא באם מדובר בזן שאינו ידידותי לסביבה. בבית אחר מכל סוג [דירה או בית עם חצר] תלוי ברצונם הטוב של המארחים בגודל הדירה, בנוכחים הנוספים ובמידת אהבתם או רגישותם לכלבים. אגב, כבעלת כלב לא היה עולה בדעתי להביא איתי את הכלב אלא באם ידועה לי אהבתם הגדולה של המארחים לתוספת על ארבע.

חני ב

New member
מה הבעיה בדיוק? הכלב יותר נוח וקל מאשר ילד

קטן, מבטיחה לך. מקסימום מנקים אחריו את השערות שהוא משיר, אם הוא כלב שעיר.

חני ב

New member
לא היתה לי בעיה באופן כללי

אבל יש לי חתול, לכן מראש לא היו מבקשים ממני.

את מזכירה לי נשכחות ../images/Emo13.gif

כשהגדולה היתה בת חודש (גרנו בדירה בחיפה), הגיעו לבקר אותנו חברים טובים שאין להם ילדים. הם באו מרחוק וישנו אצל אמא של האשה, והביאו את הכלבה שלהם איתם. בבוקר, לפני שהם באו, אמרתי לבעלי שצריך לוודא איתם שהם משאירים את הכלבה אצל האמא של החברה, הוא אמר שברור שהם לא יביאו אבל התקשר בכל זאת והיה די מופתע שהתוכנית שלהם היתה להגיע עם הכלבה בלי לשאול אם זה בסדר. בעיני, זו קצת חוצפה (או חוסר שימת לב) להביא כלב לדירה שלא מגדלים בה בעלי חיים אבל לעומת זאת יש תינוק טרי טרי. לפני כמה זמן נזכרתי במקרה הזה עם חברה שלי והיא (היום אמא לשלוש) אמרה שאין מצב שהיום היא היתה עושה את זה והיא לא יודעת מה עבר (או לא עבר) לה בראש
ולשאלתך, אין לי כלב בבית, מכל מיני סיבות, ואני לא מעוניינת שיהיו כאן גם כלבים של אחרים, אולי אם היה לי בית עם חצר הייתי חושבת אחרת.

../images/Emo6.gif

זה פשוט נשמע לי מסורבל עדיין אבל אני רוצה לשלב את שני האייקונים. ניסיתי לחשוב על משהו כמו - ראיתם פעם |מכפשה| בלונדינית? לא? אז אני כנראה
אבל גם זה לא ממש מוצלח בעיני. יש לך רעיונות?

or1

New member
מה דעתך על ...

אין לי כנפיים של
ולא רוכבת על מטאטא
אבל דלוקה על האייקון הזה
או לא
ולא
אבל עושה קסמים.

המשפט השני מדליק, אמשיך לגלגל

קצת במוחי את הרעיונות ונראה לאן נגיע (מכירה את הספר טרמפ על מטאטא?)

pf26

New member
אזמין בהחלט

יש לנו חתולים (
) אבל זה כבר קרה שחברים רצו לבוא עם הכלב והסכמנו. אמרנו להם שהוא יאלץ להיות קשור באחת הפינות בחצר וכך היה. בפעם הבאה הם בעצמם כבר אמרו שיבואו בלי הכלב.

אני חושבת שאין חובה להזמין את הכלב

אתם מזמינים חברים אליכם להתארח ולך אין רצון ולא משנה מה הסיבה, לארח גם את הכלב אז אם אלה חברים טובים אומרים להם שלא נוח לכם עם הכלב והבית לא ערוך לארח וכו'... לי יש בית עם חצר ושנים היו לנו כלבים. כרגע לא. כשבאו חברים וביקשו להביא כלב לא חשבתי שתהיה בעיה עד שהכלב עקר לי כמעט את כל הגינה וגרם נזקים והפחיד את הג'וניור שלי. מאז ביקשתי לא להביא את הכלב יותר ולא היתה עם זה שום בעייה.

אני הייתח מזמינה בלי הכלב

אני די ישירה, יש לי כלב אבל הוא בחצר למטה,של ההורים. אצלי בבית לא נכנסים כלבים. מי שרוצה שיבוא מי שלא לא. גם בעלי הכלב צריכים להבין שלא בכל בית רוצים שיכנסו כלבים

dify

New member
אני לא מתחברת לכלבים

אז אם הכלב קטן או ממשומע ושקט סך הכל- נו מילא, כבר קרה שהביאו, וישבו איתנו בחצר (כי החתולה שלנו עלולה לרצוח כלב שיכנס לה לבית) אבל גם אם לא היתה החתולה והיה מדובר בכלב גדול או פעלתני- הייתי במפורש מבקשת שלא יגיע או לא מזמינה רק בגללו. יש לי חברה טובה שיש לה כלב כזה, ותמיד שמגיעים אנשים היא משתלטת עליו כי היא יודעת כמה הוא גדול ומפריע בפעלתנות הזו, רוב הזמן הוא לא ליד האורחים, אם הבעלים לא יכול לשלוט בכלב זה יגרום לי להתרחק. כן.

אז הבוקר התקשרו אלינו חברים שרצו לקפוץ לקפה

של בוקר, יש להם 2 ילדות אבל הם ישנו אצל הסבא/סבתא. הם אמרו שהם רוצים לבוא עם הכלב כדי שהילדים שלי יוכלו לשחק איתו. לא התאים לי -מדובר בכלב בן חצי שנה, די פרוע, גדול ושובב. אמרתי להם שלא מתאים לנו כי אנחנו נוסעים לבריכה (מה שנכון, רק הם רצו לבוא שעה לפני שהיינו אמורים לצאת)ואחר כך חשבתי שגם במועד אחר לא מתאים לי
אז מצד אחד זכותי - כי זה הבית שלי - להחליט אם כלבים נכנסים לכאן או לא , מצד שני היה נשמע לי לא פייר כל כך לא לרצות לראות אותם בגלל הכלב.

למעלה