ארוח בפורום

me123

New member
ארוח בפורום

לא יודעת אם דיברתם על זה אבל כל הזמן בתפוז מראים אנשים שמתראיינים בפורומים. אז מה? לנו לא מגיע? לכמה מבאי הפורום יש קשרים עם אנשים מלמעלה אז למה לא לנצל אותם (את הקשרים) ולהביא את אחד או הרבה מכוכבי הסדרה לשיחה בפורום? זה יהיה ממש נחמד ואני בטוחה שהם גם מאד יהנו!!! נקודה למחשבה !

עדי18

New member
זה רעיון מגניב!

השאלה איך מביאים את השחקנים לפורום.....

me123

New member
לא הבנתי את השאלה...

תמיד בשער של תפוז רואים שיש ארוח אז כנראה שזה אפשרי... אני בטוחה שזה יהיה נחמד להם לראות שיש להם פורום וכל זה אז מנהלי הפורום , שימו לב! זה אפשרי פשוט צריך להתחיל להזיז עניינים!

me123

New member
האם אפשר להבין משתקתכם שאין סיכוי?

טוב לפחות ניסיתי... מישהו אולי בכל זאת יכול לומר למה אין סיכוי?

מה אתה חושב?

שלא חשבנו על זה?? מיכל היא האחראית פה לאירוחים וכנראה שלשחקנים אין ממש זמן בשבילנו מיכל מנסה ותמשיך לנסות! תודה על ההצעה!!!

me123

New member
דבר ראשון אני בת ושנית

אם לטומי לפיד ומתן וילנאי וכל הדרגם הגבוהים מצאו זמן לבוא, כנראה שזה אפשרי וגם כוכבי לחיי האהבה יכולים. אפילו אם לא נפנה לכוכבים הגדולים. יש מספיק שלא נראה לי עושים הרבה היום כמו איריס מרטינז (או איך שלא קוראים לה) ויעל דואני ויסמין לא יודעת מה השם משפחה! הכל אפשרי או ברוח הבגרות בהיסטוריה: "אם תרצו אין זו אגדה".

actress

New member
תתפלאי.

ואם תפשפשי באריכיון תראי בדיוק מה ענו חלק מחברי הסדרה של לחיי אהבה לגבי המפגש ככה שעדיין אני עובדת על זה ולא מתייאשת.

me123

New member
תודה שאת לא מתיאשת ואני מקווה

שאולי נזכה לדבר אם מישהו מהתוכנית !

אורחי היום בפורומים שלנו ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo91.gif ../images/Emo127.gif

פורום אנימציה מארח היום את האנימטורים ויקטור ואלכס האחראים על הסרטון המדליק Alien Song שרובינו בודאי מכירים. איך הופכים את התחביב למקצוע? זאת ועוד היום בפורום אנימציה בשעה 21:00.
פורום "עצם העניין" מארח היום באותה שעה (21:00) את שר התרבות, המדע והספורט מתן וילנאי שיענה לשאלות הגולשים... כולם מוזמנים!!!!!! הקדימו להשאיר שאלותיכם!!

actress

New member
דיי לשאול כל פעם וזה מזכיר לי שהיום

פניתי לבנאדם שמארגן את האירוחים וביקשתי ממנו מה שחלק פה ביקשו ממני להביא או את איריס מרטינז ומכיוון שהיא לא הופיעה בספר שחקנים בכ"ז ביקשתי ממנו, והבאתי לו את הטל´ של אבי פניני שידבר איתו ויזמין אותו פה לאירוח עכשיו אני רק מחכה למייל שיודיע לי שאבי מסכים וביקשתי מאותו מנהל שימשיך לנסות לגבי יהודה ולגבי מתי ואמרתי לו שאף 1 לא תטרוף אותו כאן וזה בתור צ´ופר לכולם פה. אז תהיו סבלנים ודיי לשאול כל פעם אני עובדת על זה אז לא לדאוג!!

talkedmi1

New member
אוקיי.. לא באתי בטענות

ותודה שאת מנסההההההה אני כבר התה שיהיה פה מישהו בפורום

למעלה