ארוחת 10 בגן

אמאעדי33

New member
ארוחת 10 בגן

לבת שלי אין בעיה עם הלחם נ''ג שאני שולחת לה לבית ספר אבל הבן שלי לא מוכן לאכול שום לחם נ''ג. במשך תקופה ארוכה הוא אהב לאכול פרכיות אורז ועד עכשיו זה מה שהוא אכל בגן אבל היום הסיעת בגן אמרה לי שהוא אוכל ביס 1 או 2 ונראה לה שנמאס לו מהפרכיות. אני מאוד מבינה את זה אך לא יודעת מה לשלוח לו לגן. ואי אפשר להשאר רעב עד 13.30 !!! תודה מראש לכל מי שיכול לתת לי רעיון

nuev

New member
תנסי שוב לאפות לחם...

אולי מתוק יותר..אולי מלוח יותר....שיהיה טרי שתהיה לו חוויה מתקנת...הלחמים הקנויים לאחר כמה שעות שלא בהקפאה הם אכן "חונקים" את הנשמה....אופה לחם , אפיה קצרה לפי ההוראות ...לחם מצויין !!! אפשר להוסיף לו צימוקים/סוסמום...משהו שאוהב... בהצלחה

כמה הצעות

1. אז ראשית אצטרף לעצה פה מעלי- באופה לחם אכן אפשר להגיע לתוצאות טעימות (ואם אינני טועה הפבריקס תורם רבות למרקם), ממליצה להוסיף זיתים חתוכים- זה יוצא טעים (לא מומלץ עם שוקולד למריחה
) 2. פתית, (הכוונה היא לא לקרקרים החומים המחוררים) עם איזשהו ממרח- לטעמי הרבה יותר טעים מפרכיות האורז. 3. מאפינס, גם בד"כ מגיעים ארוזים אחד אחד כך שהטריות ממש נשמרת, הם טעימים ויש אותם בטעמים שונים. לדעתי אחרי שניים + שוקו בשקית
אפשר לשבוע קלות או לפחות להתמלא עד ארוחת הצהריים בבית. 4. ואם כבר קונים אז הלחמניות של "לשובע" לדעתי ניצחו ברמת טריותם, אם קונים ומקפיאים אז כשמפשירים במיקרוגל להפשיר כשהם עטופים במגבת- כך הם פחות מתייבשים. (ובאופן כללי אם לא ממהרים עדיף להפשיר בחוץ על השיש ולא במיקרו, כך זה פחות מקבל צורה וטעם של אבן
) *וכמובן למילוי "חורי תאבון זעירים" תמיד אפשר לשים בשקית קצת בייגלה או קורנפלקס)

nuev

New member
טוסטים

אגב בחורף עכיו אפשר גם טוסט שהכנת בבקר בבית ...גבינה או שוקולד למריחה, תמתיני מעט שיתקרר שלא יהיו אדים , חעטפי בנייר כסף...הבן שלי מאוד אוהב ..

לא חייבית סנדוויץ'

אפשר לצאת מהגישה המקובעת שארוחת בוקר זה תמיד כריך ולהכין מנת אורז טעימה (עם אפונה ו/או תירס וקצת חביתה) בקופסא אטומה עם עגבניה ומלפפון על יד.

למעלה