ארוחת ערב לילדים

very happy

New member
ארוחת ערב לילדים

כל ערב אני שוברת את הראש מה להכין לארוחת ערב. הבעיה העיקרית שלי , היא שלבת השלישית שלי אסור חלבי.(לא איסור מוחלט אבל כנראה שזה עושה לה לא טוב). והיא לא אוכלת לחם. מה אפשר להכין חוץ מפסטה ופתיתים כל יום? רעיונות ומתכונים יתקבלו בברכה. תודה רבה מראש,

hipopo

New member
פירה, אורז עם תוספות, בורגול (יש

של פירגה למג'דרה עם בורגול), בורקס תרד/תפו"א

ady18

Well-known member
רעיונות

חביתות ירק תפוחי אדמה פרנץ טוסט חלה מטוגנת טוסטים שקשוקה יש פשטידות פרווה במאמרים מלוואח ברוטב עגבניות סלט אבוקדו טונה פיתה עם חומוס פסטה טונהה של פירגה במאמרים מצוינת ירקות מוקפצים עם אטריות סיינים

pirge

New member
שקשוקה אפונה ביצים ועוד

12:17 | 18/09/05 שקשוקה של אפונה וביציםו pirge ו אפונה סנפרוסט עם נקניקיות וביצים (אפשר מוצרי טבעול) 2 בצלים בינוניים קצוצים 3 שיני שום כתושות קופסה רסק עגבניות קטנה חצי כוס מים כף תיבול קנור פיקנטי (לעשבי תיבול) או עשבי תיבול טריים כחצי כוס. מלח , פלפל שחור, פפריקה אדומה מתוקה, פפריקה חריפה לטעם כמון. 5 נקנקיות איזה שאוהבים. ביצים כמספר הסועדים מטגנים בצל ושום ומזהיבים מעט. מוסיפים פרוסות נקניקיות ומטגנים עד שיוזהבו גם הם. מוסיפים את האפונה ויתר החומרים ומבשלים ביחד כ-10 דקות. מוסיפים ביצים מעל לתבשיל ומכסים במכסה. לא לערבב. להשאיר את הביצים שלמות. לבדוק ולהוסיף כל פעם מעט מים מהצד..... במידה ונגמרו. ככה לבשל עוד כמה דקות עד שהביצים ייקרשו והאפונה רכה .

למעלה