ארוחת ערב להיום...

veredvered

New member
ארוחת ערב להיום...

בת"א, נגיש לאוטובוסים מכיוון שאנחנו 3 ללא רכב. שלא יהיה יקר מדיי (נפסלו לי כרגע מלא מסעדות טובות שהייתי בהן) והעיקר שיהיה יחסית שקט מכיוון שהאח חזר מחו"ל לאחר תקופה ארוכה ויש לנו המון חוויות להחליף
ובעיה אחרונה - אף אחד מאיתנו לא אוכל דגים או פירות ים.. אני חשבתי לקחת אותם לאיזו איטלקיה טובה אבל החבר'ה רוצים גם בשר.. יש רעיונות?

ברוזונת

New member
אין דבר כזה..

הערב זה ולנטיין וכמעט בכל מסעדה יש הפגזת מחירים ומוזיקה..

veredvered

New member
לפי פרסומי המסעדות כל הבלאגן זה

בליל הולנטיין.. (רשום במפורש ליל שלישי) אבל אולי יש פרסומים גם על היום שלא שמתי לב אליהם... בינתיים עוד אין רעיון למקום.. לא יקר הכוונה עד 100 שקל לאדם כולל שתיה.

ננה f

New member
כשאומרים ליל שבת מתכוונים לששי בערב

אולי מכאן נובעת אי ההבנה.

veredvered

New member
לא אהבתי את מוזס..

אולי יש איזו איטלקיה טובה, שקטה, ועם איזה מנה שתיים של בשר? את האמת? אני לא אוכלת המבורגרים ודברים בסגנון מה שאח שלי ואחותי בטח מאוד ישמחו.. אז אולי משהו שמשלב בין הכל?

lady_anne

New member
אולי רוז בר בפלורנטין

על האוכל שם שמעתי רק דברים טובים מאוד ויש גם בשר. המחירים לגמרי סבירים ובגלל שהמקום די קטן כנראה שגם לא יהיה רועש במיוחד. נראה לי שזה יכול להיות פיתרון מצוין.

veredvered

New member
ניראה לי שנמשוך את זה לכיון בית קפה

כיוון שאחותי כרגע החליטה שהיא לא זזה מהדיאטה ולכן היא תאכל רק סלט.. (משפחה בעייתית כבר אמרתי?) אולי איזה בית קפה נחמד עם מגוון סלטים וכמה מנות בשריות קלות או פסטות? היו מודיעים לפני כבר הייתי מכינה להם בבית, הרבה יותר פשוט

למעלה