ארוחת ערב- הצילו!!!

ארוחת ערב- הצילו!!!

נועל'ה שלי בת 8.5 חודשים, ילדה מקסימה, לאחרונה היא לא מוכנה בשום אופן לאכול דייסה (וניל, 8 דגנים) בליילה. במשך היום היא בסדר גמור, אוכלת (בוקר- סימילאק, פירות 250 מ"ל, ירקות 250 מ"ל, מעדן) משחקת ישנה, מגיעים לדייסה בערב- בשום אופן. רק בשיכנועים, בכי ובכפית היא מוכנה לאכול 100 מל' לא יותר. מה עושיםהאים לנסות ואם לא רוצה לוותר? האם להתעקש? להחליף סוג? אילו תחליפים אתן הייתן מנסות? בקיצור, מה עושים?????

yoyo10

New member
לא רוצה לא צריך

אני ממש לא נאבקת על אוכל עדי בזמן האחרון כאילו חיי מאוויר יונק פה ושם רבע קציצה פה כמה כפיות גבינה שם כנראה זה מה שהוא צריך הוא פעיל אנרגטי רגוע

talinana

New member
תתני לה סמילאק בלי דיסה

או שתחליפי את הסוג של הדיסה. יש הרבה ילדים שלא אוהבים וניל. לדעתי אין צורך לתת מעדן לקראת הערב. כל עוד היא אוכלת תמ"ל מוצרי חלב הם די מיותרים ועדיף שתאכל תמ"ל. אולי ככה היא תהיה רעבה ותאכל. אל תוותרי על התמ"ל ותמשיכי להציע. בגיל 9 חודשים אפשר כבר לעבור לסימילאק טופ 3. לילד שלי הוא היה הרבה יותר טעים - הוא בטעם וניל וגם יותר ממותק. אצלנו המעבר הגדיל את כמויות התמ"ל שהילד אוכל באופן משמעותי.

happy00

New member
לא צריך להתעקש

קודם כל לא חייבים דייסה. אפשר בקבוק בלי דייסה אם היא רוצה, ואפשר גם ארוחת ערב מוצקה אם היא רוצה (גבינה, עגבניה וכדומה). יכול להיות שהיא אוכלת מספיק במשך היום, והיא כבר לא כל כך רעבה. לא חייבים לאכול כמות גדולה לפני השינה. האם היא מתעוררת רעבה בלילה?

galit74

New member
אם היא לא רוצה יותר כנראה מספיק לה.

היא ישנה אח"כ כל הלילה?

למעלה