ארוחת הצהריים

pirge

New member
../images/Emo3.gifצריך קצת הסבר מה בסירים../images/Emo67.gif

נראה שווה ביותר

Sugar מותק

New member
מה בסירים../images/Emo6.gif מרק ירקות+כדורי בשר

מרק ירקות סמיך ========== אספתי את כל הירקות שיש בבית. מכיון שהיום אני הולכת לסופר וקונה ירקות טריים אני אוהבת לנצל את מה שנשאר מכל השבוע. אז במרק הכנסתי הפעם: בצל ענק קצוץ ומטוגן במעט שמן עד להזהבה 4-5 גזרים מגורדים 4-5 קישואים חתוכים לקוביות מקלות סלרי קצוצים חצי כרובית קצוצה לפרחים קטנטנים קוביות דלעת בערך 3/4 סלסלה של פטריות קצוצות חצי כוס עדשים חומות מים, א. מרק עוף, מלח. פטנט - כשהמרק רותח אני מוסיפה 2 כפות גדושות מאד סולת (על סיר גדול!). זה מסמיך את המרק ועושה אותו קרמי כזה וטעיםםםםם. ממש לפני שאני מכבה את האש אני מוסיפה איזשהו ירק שיש לי בבית קצוץ. הפעם שמתי פטרוזיליה. אני אוהבת להרגיש את הטעם הטרי שלה במרק. כדורי בשר הודו עם קישואים ברוטב ====================== חצי קילו הודו אדום טחון 2 ביצים גדולות בצל גדול קצוץ מטוגן קלות פפריקה תבלין לקציצות מלח, פלפל שום כתוש (בערך 5 -6 שיניים) המון פטרוזיליה קצוצה קטן חצי כוס פרורי לחם או 2 פרוסות לחם לבן או חלה מושרות וטחונות להכניס למקרר עד שהרוטב מוכן. רוטב: לטגן בצל גדול להוסיף 6 שיני שום קצוצות קופסא של עגבניות מרוסקות (אבל אפשר גם קופסא רסק) מעט שבבי צ'ילי אם אוהבים פיקנטי 1/4 כוס קטשופ 1/4 כוס רוטב צילי מתוק כף גדושה אבקת מרק עוף לפעמים אני מוסיפה כורכום או חוואיג' תלוי איזה טעם מתחשק לי מים להרתיח את חומרי הרוטב ולהניח את הקציצות ברוטב כשהוא מבעבע קלות לאחר שהקציצות מתקשות מעט בבישול אני מוסיפה אצבעות קישואים ומבשלת כשעה. בתיאבון.

pirge

New member
../images/Emo13.gifהגדלתי ונהניתי ממה שראיתי../images/Emo45.gif

למעלה