ארוחת החג

אוקיי,אז ככה../images/Emo3.gif

לי היה נחמד מאוד ומצחיק מאוד כמו כל שנה
אין,יש לי את משפחה הכי מצחיקה בעולם
ואני מנסה להיזכר במה שהיה בארוחה אבל אני לא יכולה להתרכז אני מרוכזת במשהו אחר אני אספר על הארוחה שלי פעם אחרת

טובבבב אממ../images/Emo3.gif

אז היה לי ממש נחמד למרות שהיינו רק המשפחה שלי,ועוד שתי דודות והילדים שלהן [שאר הדודותך עשו עם המשפחה השנייה שלהם] וסבתא שלי והיה לי ממש מצחיק כי יש לי [זיו|קשוח|] את המשפחה הכי מצחיקה בעולם
האמת שאני באמת לא זוכרת מה היה אני רק זוכרת שהיה מאוד נחמד ומצחיק ואאאמממ אחרי זה ישבנו כולנו ליד השולחן ושתינו XL [חלק שתו עם וודקה,אני רק שתיתי לגימה או שתיים מהXL עם הוודקה
] וזה ממש טעים
אממ בארוחה השנייה גם היה נחמד והפעם כולם באו חוץ מדודה אחת כי היא גרה רחוק.. זהו אינלי מה להגיד
באלי יום כיפור

LindZiv Cohan

New member
שעעעעעעעעעות עד שהבנתי../images/Emo6.gif

הייתי בטוחה בהתחלה שחשבת שאני כתבתי מה שאת כתבת והגבת לי, בעצם לעצמך
והמפ..במקרה חשבת שאני זו ליאור בגלל החפירה?

LiLuLiL

New member
ארוחות החג../images/Emo2.gif

עליתי איזה חמש קילו.. ולא דפני, לי יש את המשפחה הכי מצחיקה...
בארוחה הראשונה בערב אכלנו עם חברים [מכל ארוחה עשו אצלנו סיפור] ואצל החברים האלה יש ילד בן ארבע שהוא הכייייייייי חמווודדדדדדדדדד בעעעעעעוללללללללללללםם אחרי האחרונה הלכתי איתו לסלון ואני משחקת איתו וזה ופתאם הוא אומר לי "בואי נשחק אמא ותינוק"
ז אמרתי לו "טוב, אני התינוק ואתה האמא" והוא כזה לאאאא לאאאא ליאוררר אני התינוקיי
אז אמרתי לו טוב ושיחקנו ואז אמרתי טוב עכשיו הולכים לישון והוא כזה טרררררר טררררר אמא יש טלפון
והוא הביא לי את הכף רגל שלו
ואני "הלו? זה בשבילך זה אילון" והוא מתפקע מצחוק ואז שוב היה "טלפון" ואני כזה ששש ששש זה מהעבודה
והוא לקח את זה ברצינות
ואני אומרת "כן.. לא אבל זה לא הגיוני בסדר.. ששש כן דקה" והוא מאמין ליייייייי שאני מדברת עם הנאשים מהעבודה מתוך הרגל שלו
אין אני מאוהבת בילד הזה
בבבוקר אחרי זה סתם ארוחה, ובערב דגים ויין וזהוארוחת גורמהה וזה מה זה קלאסה כזה הגרומה הזה אז פתחנו את הארוחה בהרמת כוסית
היה חג כיפייי [ולמחרת שוב עם החברים.. והילד החמוד
] חפרתי

LindZiv Cohan

New member
היה נחמד פלוס

יש לי משפחה מצחיקה כן כן. בארוחה הראשונה היה מצחיק, באו אלינו סבא סבתא, דודודה עוד דודודה והילדים שלהם, אבל אני לא אפרט כי אני לא זוכרת הרבה [וזה עובד לטובתכם
] בארוחה השניה היה מצחיק מאוד פלוס.
שני בני דודים שלי הצטרפו אלינו [היינו רק המשפחה שלנו והם] והבנדוד הוא מצחיק כזה, אז הוא התחיל לקרוא מהספר כמו רבן
זה היה מצחיק.
וילדים קטנים לא היו
ליעור, בנדודיק לא בא
הוא היה חולה.
בבית חולים
מחובר לאינפוזיה
והוא בסה"כ בן 7 חודשים!!!!!!!1

LiLuLiL

New member
מההההההה../images/Emo2.gif

בובו
היום הייתי בבית חולים.. מה יש לו?