ארוחת בוקר

ami026

New member
ארוחת בוקר

היכן ניתן למצוא מקום נחמד לשישי לארוחת בוקר לזוג? מדובר על איזור ת"א, הרצליה. משהו נחמד עם גבינות וסלט טרי (ואם יש גם מיץ סחוט). משהו במחירים של 40-70 ש"ח. בתודה,

מיצמיצ69

New member
שישי בבוקר- מפוצץ בכל

המקומות הטובים... רמת השירות מתדרדרת קשות...........

smartblonda

New member
בשרון ברעננה ספציפית

נמצאת מסעדה שנקראת מקום בלב. ארוחות בוקר טובות ומושקעות. המססעדה ממוקמת בתוך גן והאוירה שונה ,יחודית ופסטורלית מומלץ בחום

איריסג

New member
אם לא אכפת לכם לבוא ליהוד

ארוחת הבוקר הכי טובה שאני מכירה, בעיקר בשישי בבוקר, היא בקפה "פרח" באזור התעשיה יהוד. סלט טרי, גבינות, לחם מעולה (הקונדיטוריה ממש מתחת לקפה, אז הלחם סופר טרי) ובריוש אלוהי!

ח ר ו ב

New member
בריוש אלוהי ...זה נשמע מעניין מאוד

אפשר מילה על הבריוש , בבקשה.

ננה f

New member
בבקשה... תעבור אצל נדב

בדרכם לצפון בפעם הבאה. הבריוש שלו זה סוף הדרך.

ננה f

New member
אני אסתפק בקפה

אבל תזכור הבריוש אצל נדב על חשבוני. גם המלוח גם המתוק היו ח-ל-ו-מ-י-י-ם.

איריסג

New member
פרח - התשובות

ובכן - לשאלתך, מירב - ביום שישי בבוקר רצוי מאד להזמין מקום, ויתירה מכך - רצוי אפילו יום קודם.... המקום לא גדול וביום שישי הוא מתמלא די בצ'יק. ולגבי הבריוש - בפעם האחרונה שהיינו קיבלנו לארוחת הבוקר 4 בריושים (אחד לכל סועד) - שניים עם אגוזים ושניים עם גבינה. הם היו חמימים וטריים, אווריריים במידה וחוסלו מהשולחן הרבה יותר מהר ממה שאתה יכול לתאר לעצמך... באחת הפעמים הקודמות גם היה בריוש פרג, אבל משום מה לאחרונה הם לא עושים כזה. לטעמי הטוב ביותר הוא האגוזים.

Merav B R

New member
../images/Emo84.gif../images/Emo207.gif היינו היום בבראסרי

(כמובן עם הזמנה מראש ליחסית מוקדם מבחינתנו) ולמרות שאני מאד אוהבת את המקום, האוירה והבראנץ' עדיין היו כמה גליצ'ים: הקפה והמשקאות היו טובים (ניתן להזמין כל סוג משקה, 2 משקאות כלולים בא. בוקר, כולל בחירה בין 4 סוגי קוקטיילים) - גם האו-לה בג'ארה, גם הפיץ' בריזר ששנינו הזמנו ואני לפחות שתיתי לאט לאט (והתנדנדתי אח"כ בדרך לגן העיר). אבל סלסלת המאפים טיפה איכזבה - 2 לחמניות גדולות מקמח לבן, עוד 2 מקמח מלא (שאני פחות אוהבת בתצורת לחמניה דחוסה) ו-2-3 עוגות בננה (או משהו דומה) קטנטנות. ציפיתי ללחם קצת יותר רך וחם.. הוגשה בהתחלה חמאה נוקשה שהוחלפה בחמאה מרוככת מאד (מיקרו? או סתם עמדה בחוץ יותר זמן?) וריבה נוזלית שלא עשתה לי את זה. הוא קיבל את האגס בנדיקט ואני את הקרוק מאדאם המסורתיים (למרות שהיה טעים התחרטתי שלא הזמנתי גבדלקס על בליני). - כל הארוחה (כולל כאמור קוקטייל בוקר לכל אחד) - 59 לאדם, סכום סביר. א-ב-ל "לקינוח" התחשק לי מאפה בוקר ובין בחירה קרואסונים, בריוש "ריק" ודנישים למיניהם קיבלנו דניש קינמון וצימוקים שהיה ממש "סינרול" רגיל, עם מילוי קנמון ממש מתפורר, וגם לא טרחו לחמם אותו. מבאס
והתענוג בחשבון היה רצחני - 22 שח, כאילו, מה? אבל נחזור, כי אנחנו שפוטים של המקום
(שמתם לב שהשער של מדריך המסעדות החדש של הטיים אאוט הוא תמונה מהבראסרי?)

ו שתי

New member
ארוחת בוקר בבראסרי

(שני שולחנות ממירב) היינו שתיים, וחשבתי שנגיע לקפה ועוד משהו קטן. בפועל, אכלנו שתי ארוחות בוקר, ונשבענו לא לאכול שבוע
מפאת העומס הקלורי.
ארוחת בוקר של פנקייק'ס ופירות, שהיתה טעימה, טובה, וחוסלה עד תום.
שקשוקה עם נקניקיות מרגז ותפ"א, מצוינת, טיפונת חריפה (ממש טיפה, משהו שלטעמי אפילו אי אפשר לקרוא לו חריף), וממלאת עד מאד.
סלסלת מאפים שווה, עם מאפה בננה, מאפה פרג, לחמניות משני סוגים ועוד גודי'ס. אצלנו החמאה היתה רכה
קמפרי אשכוליות טוב
פיץ' בריזר מצוין
שני קפה, לאיזון, אנרגיה וקינוח. מינוס אחד קטן ויחיד- לא מביאים מים מיזמתם. מזדהה עמוקות עם מירב בענין ההליכה המתנדנדת קמעה לחניה, אם כי אני בטוחה שזה יוסיף נופך מענין לשישי שלי
סיכום כולל- כיף גדול.

Merav B R

New member
האמת,

השקשוקה נראתה טובה מאד ל
ובטח הוא ינסה אותה בפעם הבאה... בכל מקרה המאפה היה מאכזב, חבל שהם לא מביאים את מאפי הבוקר המצוינים של הבייקרי...

ו שתי

New member
מומלצת בחום

(מזועזעת מעצמי שאכלתי תפ"א ונקניקיה בעשר בבוקר)

למעלה