ארוחת בוקר

Lear22

New member
ארוחת בוקר

אני לא רוצה להתעלק על השרשור ביקורת של גידי. לא יפה.
ובקשר לארוחת בוקר. בספר החדש - והמעולה שלו - ג'יימי אוליבר נותן מתכונים מעולים לארוחת בוקר ואומר שמי שיחליט שהוא מתמקד אך ורק בארוחות בוקר. ונגיד פתוח כל יום מ6 בבוקר עד 12 יתחיל טרנד חדש ויצליח נורא. אז קודם כל לא לקחת לי את אפשרות הביצוע הראשוני - אמרתי ראשון, סטופ - ואני גם מסכים איתו. ארוחת בוקר שהיא גם מעין ברנצ' שכזה. לאלה שבאים לאכול ב10 11 בבוקר. עם מזנון שהוא קצת דומה למה שקורה במלונות אבל עם חומרי גלם הרבה הרבה יותר טובים. משהו כמו הארוחת בוקר - המעולה - של רביבה וסיליה, אבל באפגרייד. מה אתם אומרים, מקום כזה יצליח?

blueishit

New member
אם יהיה

שם גם בשר אז אני בפנים הכי חשוב לדעתי זה המגוון והמקוריות שחסר ברוב ארוחות הבוקר.

פינליש

New member
כל מה שג'יימי שלי נןגע בו - זהב !!

מתי כבר אני אגיש לג'יימי ארוחת בוקר למיטה ???

Lear22

New member
אוי לא

שכחתי שהזכרת השם ג'יימי אוליבר בפורום תכניס את פינליש לקריז. מצטער בשביל כולם :)) ולבלו:מן הסתם יהיו שם בשרים. ודגים. וגבינות. הכל יהיה. הכל. רק תבואו

עמית@

New member
זה יכולצלהיות מוצלח אבל תגלה מהר

מאוד שבשביל לשרוד אתה צריך לפתוח גם ערב- ולהוסיף.. ולהגביר.. ולשנות.. והופ- יש לך מסעדה רגישלה. יש בעיה בארץ כה קטנה ורוויה עם מסעדות קונספט (כמו המרקיות שהן להיט באנגליה אבל בארץ.. לך תבסס מסעדה על יום גשם בשנה.. רק כדוגמא.)

B r u l e

New member
איכס

תגידי לי, מה זה הטעם הנוראי הזה בגברים? חנדל'ה מתקתק ומאוהב בעצמו שמתעניין רק באוכל ומתנהג כמו ילד קטן?

Lear22

New member
פינליש צאי למלחמה

פגעו בשמו של בנך זכרך הראשון - זו משאלתי אילך :)) - האם תתני לזה לקרות?

פינליש

New member
זאת דעתך מה אתה רוצה ממני?

אני חולה עליו! צר לי שאני לא הטיפוס של הלקק ממכון שמשון, או של הערס המתברגןף או וואט אבר ! ואני אוהבת אותם בריטים חבבים, מוכשרים ומלאי חן. שקוע בעצמו ?? האל נוט !!! הבעת את דעתך... סבבה. זאת עדיין נשארת דעתי, למרות שהוא לא דומה במקצת לסוג הגברים שחצו את חיי. הוא פשוט כבש את ליבי וזהו.

שח_מט

New member
נחמד

בזמנו כשישבתי באבן גבירול הינו עושים בראנץ' בבורקס של עמיקם ליד קפלן. בורקס עשיר עם מילוי ויוגורט תורכי קר וחמצמץ. מומלץ! (עד שהמסעדה של LEAR תפתח). לי מפריע קצת במקומות כמו רביבה וסיליה ובמלונות שיש כמות על חשבון איכות. כששמים לי הרבה אוכל אני אוכל יותר מדי ונהנה פחות מדי. S

m i c h a l i

New member
רעיון מעולה ( ונושא למחשבה)

למה לא ניתן להזמין ארוחות בוקר במסעדות מעבר לשעה 12:00 בצהריים..? למה לא מתחשבים במאחרים לקום? או כאלה שיומם מתחיל רק בשעות אלו... מה.. להם לא מגיעה ארוחת בוקר? אולי מישהו יודע מה הסיבה למגבלה של השעות?

למעלה