ארוחת בוקר

דמבית

New member
ארוחת בוקר ../images/Emo84.gif

שלום לכולם, אני גולשת מהפורום השכן (חתונות) והמליצו לי לפנות בשאלה שלי לפורום הזה. אני מחפשת מקום לארוחת בוקר טובה, אם אפשר בסגנון בראנץ', עם מגוון עשיר ככל היותר של מאכלים (גבינות וכו'). אשמח להמלצות שלכם!

Yo-man

New member
מאנטה-ריי

יש להם ארוחות בוקר מהסרטים, עם קוקטייל קיר רויאל (אין כמו להתחיל יום הזוי בקוקטייל) וכל מה שהם מוציאים טעים (ליד הדולפינריום לכיוון יפו) ב"שלוותא" בנמל ת"א יש ארוחות בוקר ממוצעות, אבל אין תחרות לאווירה של המקום. וברמת השרון יש את "עדנה" שנותנת ארוחה של אומלט מושקע עם סלט, לחמים, גבינות, ריבה ועוד ועוד, הכל נעשה במקום, הכל טרי וטעים. בימי שישי יש שם בופה הרבה יותר עשיר שכולל גם נקניקים וגבינות.המקום עצמו נחמד, הכניסה אליו מזכירה איזורי תעשיה לא מפותחים (ליד תחנת המשטרה ברמת השרון)

שירלי6

New member
רביבה וסיליה

ברמת השרון מנטה ריי בת"א פרנצ'סקה בראשל"צ חנדלה בהוד השרון ודן אילת..באילת :)

bofe

New member
7גרם בקניון רננים

ארוחת בוקר בסגנון בראנץ.מבחר אדיר של מאכלים(גבינות,דגים,סושי,פשטידות,מרק,ביצים ועוד) המון סוגי קינוחים כולל מפלי שקולד.מחיר:55 ש"ח לאדם.

קשיו

New member
אני תמיד ממליצה על מחלבת מרקוביץ

במושב נחלים (כביש 40 בין פתח תקווה ליהוד). בימי שישי יש מזנון עשיר של גבינות כבשים מצויינות שהם מכינים. מבחר גדול מאוד של סלטים, עלי גפן בלבנה, לחמים ולחמים ממולאים בגבינות, יוגורטים. אין ביצים ואין אספרסו, אבל יש חליטות תה.

אילילי

New member
מצטרפת להמלצה על מחלבת ברקוביץ

ארוחת בוקר שונה משאר המקומות... כשכבר נמאס מחביתה+גבינה+סלט ורוצים שינוי ברקוביץ זה המקום... ודרך אגב...תמורת תוספת במחיר אני חושבת שאפשר לקבל גם אספרסו וקינוחים מעבר לעוגיות שבמזנון.. הבעיה היחידה...חייבים להזמין מקום מראש!

mars4

New member
גם אני.. אי של חמדה קרוב לעיר

מיוחד , טעים, נעים. זה אם מצליחים להתעורר בזמן... כמובן.

marlakash

New member
דיקסי

כל ארוחות הבוקר מומלצות שם, אך במיוחד האגז בנדיקט - והום פרייז! לא ייאומן כמה טעים. מומלץ עם מיץ תפוזים סחוט טרי. כל העסק אמור לעלות משהו בסגנון 50 שקלים לאדם. ואם כבר מדברים, השף שלהם פתח בלוג. מחכה כבר למתכון של הכנפיים!!

למעלה