קצת מאוחר אבל לא נורא...נדע לפעם הבאה...בכל מקרה...המון תודה על התגובה.. אני ובן זןגי נוהגים לאכול ארוחת בוקר מחוץ לבית כמעט כל שישי אולם מכיוון שהשבוע הוא הבריז לי ויצא לשרוף קלוריות במקום לדחוס אותן לפה החלטתי לפנק חברה שאצלה ארוחת בוקר מחוץ לבית היא מאורע דיי נדיר(והאמת...הביצים שבעלה מכין...אין כמוהם...מלאות תשומת לב ובהתאם לכך מלאות טעם..) הקיצר..היא רצתה בופה אז בסוף לקחתי אותה לאכול בקניון פתח תקווה...יש שם שני בתי קפה שמארחים בבופה-אפרופו וקפולסקי...לרוב אני יושבת שם באפרופו אבל הפעם התיישבנו בקפולסקי והיה חביב ביותר.. מה שכן...במהלך חיפושיי מצאתי כתבה שדיברה על עשרת ארוחות הבוקר הטובות בארץ כך שלא ישעמם לי בשבועות הקרובים... ועוד מילה...(וואי הפכתי לפטפטנית..) מכיוון שאנו באמת יוצאים לא מעט לארוחות בוקר בימי שישי כבר הפך לדיי משעמם הנוסחא של ביצים סלט קצת גבינות וממרחים גם אם בוריאציה זו או אחרת יש לעיתים הפתעות נחמדות...מי שרוצה קצת שינוי ובמיוחד לכבוד חג השבועות הקרב עלינו לטובה כדאי לו לקפוץ למחלבת ברקוביץ-נחלים...גבינות כבשים נפלאות סלטים מענינים..פיתות מלאות גבינה חם מהטאבון ועוד...אווירה מיוחדת ורק שני חסרונות עיקריים. האחד-חובה להזמין מקום מראש והשני-יש הכועסים עליהם מכיוון שהם לא מרשים להגיע עם ילדים.. סופשבוע קסום לכולם
מחלבת ברקוביץ נמצאת במושב נחלים באמצע הדרך בין צומת הטייסים לפתח תקווה(בגדול)..זהו מושב דתי ולפיכך סגור בהחלט בשבתות. חשוב לדעת-הבופה רק בימי שישי ורצוי להזמין מקום כבר ביום רביעי. באמצע השבוע ניתן לבוא והם יכינו לכם פלטת טעימות. וכמו שנאמר-לטוב או לרע הם לא מרשים להכניס ילדים קטנים. בילוי נעים ובתאבון
במשק לין הייתי ממזמן...באמת מעניין אם הם עדיין פתוחים..היה שם נחמד אבל פחות נחמד ממקומות אחרים... לגבי פלמחים...ביררתי לגבי המקום והדעות היו חלוקות...חלק אמרו שנהדר שם וחלק אמרו שמגעיל..צלצלתי להזמין מקום וענתה מזכירה אוטומטית...לגבי המחיר..מי שרוצה להגיע לשם כדאי לו להכנס לאחד מ אתרי המסעדות ולהוציא משם קופון המקנה 12% הנחה . בכל מקרה אשמח לשמוע חוות דעת על המקום גם ממכם.. ואם כבר מדברים על גבינות...מכירים את מחלבת שוורצמן בבת שלמה?? קניתי שם גבינות נחמדות ועלי גפן ממולאים גבינה נהדרים (ויש להם גם תה אהבה שלטענתם מחזק את החשק) מקום קטן ומיוחד למרות שגם עליו שמעתי תלונות(שהגבינות בכלל לא שלהם)בכל מצב מי שמגיע לשם יוצא עם חיוך..
אני בעיקר אהבתי את הלבנה שעטוף בעלי גפן אבל... ויש אבל גדול!הישיבה בחוץ היא בחיק זבובים וחתולים והמחירים שם מטורפים מעל ומעבר לכל פורפורציה. אם רוצים לצאת מאושרים - חובה לקנות את הפיתות עם עשבי התיבול ולא להתפתות לכל הצעות הטעימה שבסוף מסתכמות ברכישות של מאות שקלים.המקום מיוחד והמארחים מזמינים אבל עדיף כאמור לבחור באופציית הטייקאווי - האזור שם מקסים לטיולים