ארוחת בוקר בנמל

get well

New member
ארוחת בוקר בנמל

מחפשת מקום בנמל בת"א שאפשר לרכול ארוחת בוקר פשוטה (בלי הרבה תוס') אך עשירה בדברים הבסיסיים כמו סלט גבינות וכו'... אשמח להמלצות תודה

get well

New member
ממש לא..

לא מחפשת מקום שמלא בילדים ושוקלד זה לא העניין מה יותר מומלץ: בויה, ארמדה או ימה? הייתי הולכת לגיליס אבל ביאסו אותי עם מה שכתבו פה על הסלט שלהם שהוא סלט חסה

גלינה ?

ארמדה גרועים, בויה סטנדרטיים אבל לא הכי כייפים במיקום. גיליס וקום איל פו מציעים ארוחות בוקר שוות ביותר, אך לא בסיסיות וזה משתקף גם במחיר וגם בתמורה. גלינה מאוד כייפית לישיבה, ארוחת הבוקר פשוטה וטובה. אני ממליצה.

Merav B R

New member
ככה

א. זה ממש לא מקום ש"מלא" בילדים, מה גם שבשעת ארוחת בוקר יש ילדים בכל מקום, באחריות (אני עושה סקר ארוחות בוקר כבר כמה שנים
) ב. ארוחת הבוקר הסטנדרטית של מקס ברנר לא בנויה על טהרת השוקולד אלא מכילה: ביצים, סלט, גבינות, זיתים, לחם דגנים, ריבה, חמאה, שתיה, יוגורט עם פירות וכן, ממרח שוקולד בפנכה קטנה. היא ארוחה טובה (לעומת ארוחת הדיאט המאכזבת). לדעתי שווה ניסוי. דעתי לגבי שאר הארוחות שהוזכרו כאן: בגלינה נורא מוזר לי לשבת - השטח ענקי, בספות גדולות שמתאימות לגדודי אנשים, בזוג הרגשנו שם (בערב, לא מזמן) מאד קטנים ו"נבלעים"); הארוחה בבויה מאד סטנדרטית ולא זולה (20 שח יותר מהמקבילה בקופי בר) - לדעתי היא שווה רק את הנוף לים והנוף הזה נשקף הרבה יותר מקום איל פו שלדעתי היא ארוחת בוקר מנצחת אבל הבעיה שהיא לא בסיסית כמו שהגדרת.

S i g u r R o s

New member
מירב,

את יכולה, בבקשה, לתאר מה מכילה ארוחת הבוקר ב"קום איל פו" וכמה היא עולה ? שיטוט קצרצר באתרי האוכל העלה חרס. תודה.

Merav B R

New member
הנה

מצאתי את הפירוט הזה של מה שאכלנו, ניסיתי רק את הזוגית אבל יש עוד אופציות (יחיד, אורגנית ועוד)

ננה f

New member
איפה אתה מחפש?

קום איל פו (שים לב לביקורת של ענת שיא, קוקי המתוקה,לולית יוגורט ,ומתחילה לנסוק אבל עדכני ללפני שנה ) ועוד תיאור כללי על א.הבוקר שם, משהו בכללי, לא מופיע במיקבץ הר"מ...

לארמדה ארוחת בוקר חביבה..

מוגשת עם מגוון מטבלים, פריטטה או חביתה ולחם מצוין שנאפה במקום. בבדולינה, אכלתי "בוקר נורווגי", ביצים עלומות על לחם קלוי עם סלמון מעושן ברוטב שמנת והיה נחמד למדי.

lady_anne

New member
גם בבויה יש ארוחת בוקר נחמדה

במיוחד אם אוכלים על המעקה עם הפנים אל הים (סליחה שאני לא יכולה לפרט מה בדיוק הוגש כי הזיכרון כבר לא מה שהיה פעם).

למעלה