ארוחטרק 2

ארוחטרק 2

אנשים, הייתה לנו ארוחה אחת מצוינת, ומאז לא דיברנו בכלל על הארוחה השנייה. עד עכשיו לא העלתי את הנושא בגלל Space bar שבו במילא ניפגש, אבל עכשיו, אחרי שלא מזמן שמעתי שהאירוע נדחה, אני חושב שנוכל כבר לדבר על זה. אז, מישהו מעונין?

כן../images/Emo70.gifבהחלט הגיע הזמן ../images/Emo45.gif

בדיוק התכוונתי להעלות את הנושא, אלא שפרוטון הקדים אותי... טוב, אז אני באופן אישי הגעתי למסקנה שפעם בחודש זה יותר מידי. לדעתי פעם בחודשיים זה גם טוב, ובדיוק המינון הנכון (אשמח דווקא לשמוע דעות מנוגדות). אז כמובן שקודם כל צריך מישהו שיתנדב לארח. אחר כך הכל פתיר ואפשרי... מי שמוכן להתנדב, גם אם הוא גר בטיז-אל-נאבי-- שיפנה אליי במסרים בבקשה, ויציע!! כל המטרה היא שלא ניפגש כל פעם דווקא במרכז הארץ "כי לשם לכולם נוח להגיע". אני חושבת שזה לא תירוץ. השמועות אומרות, אגב, שהמפגש הבא ייערך בצפון, או ליתר דיוק- ליד הכינרת. (|שיעול מנומס|ודק מ'!|שיעולון|) אבל כמובן שאין שום הבטחות או סימוכין. אז אני בהחלט בעד- אבל הבעיה הגדולה היא כמובן, תמיד- מקום.

איזו הצטברות מקרים

בדיוק גם אני חשבתי על זה היום.

Bajoran Priest

New member
אני כל הזמן שומע את השמועות האלה...

אבל לא מבין מאיפה המקור שלהם.. האמת היא שאני לא הכי ממליץ על הבית שלי, גם כי אני ממילאלא נמצא שם רוב השבוע, וגם כי בינינו זה די רחוק לרוב האנשים. The needs of the many... ביננו גם לי יותר נוח להגיע מירושלים לתל-אביב מאשר לטבריה...

אולי מישהו אחר מהצפון...?

אי אפשר לעשות את זה כל פעם במרכז, אתם יודעים... יש ציוויליציה גם מחוץ לגוש דן, תאמינו או לא! (נכון, אלון?....) נו טוב. יש מישהו ממרכז הארץ שיכול...?

[TNT]

New member
אני צפון!!!

אבל אין לי מושג איך תגיעו לפה ובעיקר איך תחזרו. לנהריה זה קל להגיע ברכבת אסל אני 20 דקות נסיעה מנהריה.

[TNT]

New member
לא הסקרנות הרגע את החתול

שרדינגר הרג את החתול!

AlphonseElric

New member
lol אף פעם לא התעמקתי בחתימה הזאת..

נחמד ביותר! אבל אני יכול להגיד לך מה זה היה.. אני חושב שכתבו את זה אחרי המשפט עם החתול והשמנת..

CommandeRiker

New member
פה ושם...

צריך להיפגש בקרוב... הטלפון שלך עדיין בתוקף ? שחר, היית באירוח הקודם ?

CaptainOok

New member
אף אחד לא יכול לענות ברצינות???

SpaceBar הוא אירוע מגניב של מועדון סטארבייס 972, שהולך להתקיים בתאריך 20.1.05, בפאב/מסעדה "בולדוג" בתל אביב. פרטים בלינק הזה.

למעלה