ארוחות

אביבית1

New member
אנחנו

פעם ב-3 שבועות אצל אמא שלו למרות שהיא גרה 10 דקות נסיעה מאיתנו, ובשאר הימי שישי אנחנו אצל ההורים שלי שממש לא גרים לידנו.

Ronnie*

New member
אין לנו סדר קבוע

עד לא מזמן, היינו באים בכל סוף שבוע לשני הצדדים. לאחרונה, בעיקר כי יש לנו מבחנים ואין לנו זמן, התחלנו לחפף, אז יוצא בערך שכל סוף שבוע אנחנו הולכים לאחד הצדדים. אחרת פשוט לא מספיקים כלום בסוף השבוע...

אופה3

New member
ואנחנו בבית שלנו, ביום שישי, למי יש

כוח בכלל לאכול אחרי יום עבודה של 17 שעות כמעט. אבל הצעה מזוג חברים שלנו שגרים בבית שמש, הם עושים ככה, פעם אצל ההורים שלו, פעם אצל ההורים שלה, פעם כ"ס פעם בית שמש, ואז שבת אחת רק שלהם, הוא והיא לבד. ככה שיוצא שבארבע שבתות בחודש , פעמיים הם לבד, ופעמיים אצל ההורים,מה שנראה לי הכי נחמד. כל טוב האופה

מאי26

New member
נושא השישי - שבת הוא קצת מעצבן

צריך להקדיש תשומת לב לכל ההורים ולמי יש כוח אחרי שבוע עבודה מעיק... אנחנו בעקרון משתדלים להיות סופשבוע אחד אצל אמא של ארז, וסופשבוע אחד אצל אמא שלי, כך שרואים כל אחד מההורים פעם בשבועיים, אבל לא באים לסופשבוע שלם, אלא רק לחצי יום, ואז יש לנו יום אחד פנוי בסופשבוע ואחד תפוס ברובו למחוייבויות משפחתיות...

ואצלנו...

השני המקומות עושים ארוחת שישי משפחתית עם קידוש. כל שבת שלישית בערך אנחנו בשדרות לשבת שלמה, ושאנחנו בראשון לפעמים אצל ההורים שלי ולפעמים בבית לבד - חייבים לפעמים...

danaziv

New member
ואצלנו...

קבוע: שישי אצל ההורים שלי ושבת אצלו, אבל זה ממש מרצון ובכייף מה גם שזה ממש נוח וטעים לאכול תבשילי אמא מידי שבוע ,כשמרגישים שזה יותר מידי אז לוקחים הפוגות קלות ונהנים מהלבד.

נופר30

New member
אצלנו זה מסובך

מאחר ושלומי ממש ממש צריך את הקובות של אמא שלו אז אנחנו כל שישי אצל ההורים שלו - שישי אחד צהריים ושישי אחד ערב ( ואז אם אנחנו שישי בצהריים אצל ההורים שלו אז יש לנו גם את הערב וגם את שבת לעצמנו ) אמא שלי : אני משתדלת להגיע אליה פעם בשבוע ( היא גרה רחוק ממני ) לפעמים זה בשישי או כמו השבוע אתמול דווקא ( מידי פעם שלומי מצטרף אלי )

נופר30

New member
והרבה הרבה פעמים

אנחנו פשוט מארחים את ההורים שלו ואמא שלי אצלנו

למעלה