ארוחות top 10 של REST

meravbr

New member
ארוחות top 10 של REST

מה דעתכם? בעיני התפריטים של כתית, MESSA ושל קלואליס האטרקטיבים ביותר, זה של צ'ימיצ'נגה סובל מפירוט יתר (אהבתי את ה"קונפורטיס" קרם ברולה
), זה של ארקדיה סובל מתמציתיות יתר (לא נמאס מהחציל בטחינה?), זה של יועזר לא מתאמץ בכלל (ביף בורגיניון והניוקי ההוא יש בתפריט הרגיל, לא?), של אורקה די מאכזב בחוסר המעוף, ולזה של כרמלה בנחלה (טארט תותים וקצפת???) ומוסקט אני ממש לא מתחברת... וגם לא ממש שווה לכל נפש. ממש לא... מה שכן, לא הבנתי איפה המסעדה העשירית (מול ים) שמוזכרת בפרסום בטיים אאוט... מה דעתכם? תנסו את אחד התפריטים?

Forum User

New member
לא עושה לי את זה

לא מבינה את הפסטיבלים האלו ולא מוצאת סיבה להגיע דווקא עכשיו, ביחוד שזה כ"כ כ"כ יקררררר.

פ ו ל ק ע

New member
תשמעו....

הייתי בארוחת השקה של הפסטיבל הזה. היו כמה מנות מהממות: הניוקי של יועזר, הגדי של מוסקט, השרימפס בגווקמולי של צ'ימיצ'נגה. המסעדה החסרה כמדומני היא רפאל. בכל מקרה - זה נראה לי כמו אירוע יחצני, שהושקעו בו המון אנרגיות בלי הרבה כיסוי. האוכל הוא טוב, אבל לא שונה ממה שמוגש במסעדות הללו כל השנה.

mars4

New member
בעיקרון מסכים לרשימה הזו

כל אחת מהמסעדות והשפים ראויים להיות ב TOP TEN גם לי חסרות רפאל ובטח מול ים שנבחרת כל פעם ע"י הגומיו ז"ל ומעריב כמסעדה הטובה בארץ. אבל לי יש רק 9 ... לאן נעלמה העשירית?

למעלה