ארוחה שלישית

ארוחה שלישית

מתי התחלתן לתת לבייבי ארוחת ערב? הנסיך בן 7 חודשים ואוכל פירות בבוקר וירקות אחה"צ. מתי לתת לו גם ארוחת ערב?

tiger mom

New member
הבת שלי בת 10 חודשים

ועדיין לא אוכלת ממש ארוחת ערב. בגן היא אוכלת מרק ופירות אחה"צ ואני נותנת לה נישנוש אחה"צ- פירות או בסקוויט. אחרי האמבטיה היא אוכלת בקבוק והולכת לישון. רק אם אנחנו אוכלים ארוחת ערב, בארוחות משפחתיות וכאלה, היא אוכלת איתנו גם. הכמויות שהיא אוכלת ממילא לא ישביעו אותה בשביל כל הלילה, אז אני תמיד נותנת בקבוק לפני השינה.

laimor

New member
גם אנחנו אותו הדבר כמו TIGER MOM

אחה"צ נשנוש (גבינה/אבוקדו/לחם) בערב בקבוק.

rev07

New member
ממש ארוחת ערב (במקום חלב)

בגיל 9.5-10 חוד' והיא אוכלת ארוחה ממש טובה כך שהיא לא שוצה אח"כ חלב בגיל של הבן שלך נתתי בבוקר פירות, בצהוריים עוף וירקות ואחה"צ שוב פירות ובגיל 8 חוד' כבר מעדן

הילה35

New member
שלי בת 7.5 חודשים. איזה מעדן אפשר

לתת. כי אסור עדיין מוצרי חלב? תודה

נצל"ש באיזה גיל מותר להתחיל לתת

אורז ושאר קיטניות? האחות בטיפת חלב אמרה לי שאני יכולה להוסיף כבר אורז ואפונה 2 כפיות בערך לכל מנה.

רונית1

New member
הילה, בגיל 7.5 חודשים עוד לא נותנים

מוצרי חלב, מתחילים רק ב 9 חודשים. הבן שלי עדין לא אוכל מעדני חלב (בן שנה +) אבל כן אוכל יוגורט או קוטג'/גבינה. לפעמים אני מכינה לו כמו פרילי. מוסיפה פירות ליוגורט והוא מאוד אוהב. חכי עם המעדנים.

דידולי

New member
תשמעי גם אני יודעת שאסור אבל בטיפת

חלב היא אמרה לי לתת לה יוגורט (???) לא נתתי עדיין לא מצאת צורך

הבן שלי בן 8 חודשים ואוכל מנת פרות

מנת ירקות וזהו! כל השאר בקבוקים. בטיפת חלב אמרו לי שבגיל 10 חודשים ניתן לתת תוספות. למה למהר??? אולי אם הייתי רואה עניין מצידו לאכול דברים נוספים הייתי מתייעצת. לדעתי בנך אוכל בדיוק מה שצריך. בהצלחה

רונית1

New member
ארוחת ערב - אני התחלתי בגיל 10

חודשים בערך שראיתי שהוא ממש רוצה לטעום מכל מה שאנחנו אוכלים. שהוא פחות מתלהב מההנקה ורוצה יותר מוצקים. ובהתחלה זה לא היה ממש ארוחת ערב אלא רק קוטג' נגיד או רק פרוסה קטנה עם אבוקדו וכו'.

רונית1

New member
אין קשר בכלל. גם כך בד"כ השיניים

הראשונות הן מקדימה ולא הטוחנות (שאיתן לועסים). התינוק לועס עם החניכיים וכמו את שאר האוכל שאת נותנת כך גם לחם ואבוקדו.

אני התחלתי בגיל 9 חודשים

היום היא בת 10 חודשים, אני נותנת לה גבינה עם עגבניה או צהוב של ביצה ופרוסת לחם. היא אוכלת ממש קצת ולפני השינה מקבלת בקבוק. אני בעיקר עושה בשביל סדר יום א.ערב, מקלחת,בקבוק ולישון. כמובן שהיא מקבלת בבית תינוקות פירות ומרק ירקות.

גילילי2

New member
הנסיך שלי בן 9.5 חו' ועדיין לא אוכל

ממש ארוחת ערב - הוא אוכל בבוקר פירות ובצהריים מרק מבשר, ירקות ואורז/קינואה/גריסים וכו'. אחה"צ הוא מקבל פירות או גמדים ועוגיה. לפני השינה הוא מקבל בקבוק.

למעלה