ארוחה ממוצעת...

talsada

New member
ארוחה ממוצעת...

הי רותי וכולן, רציתי לדעת מהי כמות המנה הממוצעת לגיל 11 שבועות, אם ברצוני להשאיר בקבוק מחלב שאוב לביביסיטר? ושאלה נוספת שלא ממש קשורה להנקה, בשבוע האחרון מעין התחילה לשחק עם אצבעותיה ולהכניסן לפה. לפעמים היא מוצצת את הבוהן שלה. האם התנהגות זו צריכה להטריד אותי? אני יודעת שזה שלב טבעי, אך בכל זאת לא הייתי מעוניינת שהיא תמצוץ אצבע שהיא תגדל... מה עושים? ושוב, היא לא לוקחת מוצץ. תודה, טל. נ.ב עדיין לא יצרתי קשר עם יועצות הנקה מכיוון שהיה נדמה לי שבעיית ההנקות התכופות נעלמת. אך בכל מקרה הרשימה שמורה אצלי למקרה הצורך.

1טלטלים

New member
ארוחה ממוצעת

ובכן יש נוסחה לחישוב הכמות:משקל תינוק כפול 150 לחלק למס' הארוחות ביממה.אך מניסיון האישי היא לא תמיד עובדת,תינוק או שאוכל יותר ממה שהשארת או מעט מזה.בדיוק כמו בן אדם מבוגר שלעתים אוכל כמות נכבדה של אוכל ולעתים...ממש מעט.ומה עוד חשוב כמויות עלולת להשתנות גם במהלך היום.בקיצור,תמיד עדיף להשאיר קצת יותר... לגבי מציצת אגודל,ציינת נכון זהו שלב טבעי...ואין להימנע ממנו ,הוא יכול להיות קשור לחקר וגם לכך שתינוקת מחפשת דרכים משלה להרגיע את עצמה. לא הייתי עושה עם זה כלום(חכי שהיא תגלה את רגליה...!!!). אמא של טל

talsada

New member
רותי

תודה על האינפורמציה. דרך אגב סתם מתוך סקרנות, מתי הם מתחילים לגלות את רגליהם...?

1טלטלים

New member
מאוד תלוי בקצב התפתחות אישי

של תינוק,אני אפילו לא יכולה לנקוב בגילאי טווח...לטל זה קרה בגיל 3 חוד'.כביכול,ניתן לשחק במשחק קטן כל פעם את מחליפה טיטול(אגב זה יחשב גם כהתעמלות קטנה) להביא את רגלי תינוק (בזהירות) אל פנים,אל ידיים,לעשות "כפיים,כפיים" עם כפות רגליים,גם משחק ,גם התעמלות וגם דרך טובה לעזור לתינוק להתפטר מפוקים .... תהני ממנה ומאמהות, אמא של טל

למעלה