ארוחה כתומה

סליפ

New member
ארוחה כתומה ../images/Emo42.gif

שלום לכם.. אני מתכננת להכין לליל שבת ארוחה בצבע כתום. הארוחה תהיה בשרית, והיא לזוג. יש בבית עוף, דלעת, תפו"א, בטטה, שעועית צהובה וכו'. איך אפשר להרכיב ארוחה כזו?

רעיונות

מרק דלעת עוף בפפריקה בטטה עם אננס תפוחי אדמה בפפריקה מטוגנים עם בצל פשטידת גזר מיץ תפוזים. מיץ גזר עוגת תפוזים עם קרם כתום/ גלידת אפרסק

pirge

New member
עוף טנזיה במשמש ובטטה

עוף בפירות יבשים מאת:פירגה חלקי עוף 3 בצלים קלופים, קצוצים גס. 4 שיני שום פרוסות 4 כפות שמן פירות יבשים מגולענים במשקל של 300 גרם : משמש: שזיפים: תמרים:פלחי תפוחי עץ יבשים:בטטות:גזר: 3 כפות סילאן מיץ מחצי לימון כף גדושה אבקת מרק עוף כמון,כורכום,פפריקה,מלח,פלפל ולא לשכוח קורט קינמון 2\1 1 כוסות מים רותחים או----.......... 2\1 כוס יין מתוק + כוס מים רותחים בסיר רחב מטגנים את הבצל -- מזהיבים מכניסים את חלקי העוף ומטגנים מכל הצדדים מוסיפים את יתר המרכיבים. מוסיפים כ-2 כוסות מים רותחים מבשלים כשעה בסיר מכוסה – להבה בינונית לפני ההגשה מעבירים לתנור ל-10 דקות—בשלב הזה אפשר לפזר מעט צנובר. מכינים כתוספת קוביות תפוחי אדמה קראנצ'יות אפויות.(מתכון במאמרים) תהנו

pirge

New member
אורז בגזר "פירה" מבטטות מרק פירות

מפירות כתומים (אפשר לשלב משומרים) שעועית צהובה מבושלת--- מוקפצת בשמן זית ושקדים ג'לי כתום עם פירות כתומים. תהנו

סליפ

New member
תודה רבה, אבל אני מחפשת עוד רעיונות..

האם עוד מישהו יכול להציע, לעזור? תודה!

kalah

New member
הייתי מכינה

עוף בתנור עם תפוחי אדמה בשמן זית ורוזמרין עם קצת שום מרק בטטות ודלעת (אני מוסיפה קצת ג'ינג'ר וכוסברה בסוף) עוגת גזר לקינוח או להשתמש בגזר לסלט גזר ואננס מתוק לקינוח.

למעלה