ארוחה בקופי בר
אחרי מחשבות רבות על מיקום ארוחת היומולדת שלי(18) הוחלט לבסוף ללכת לקופי בר(בפעם ה5 החודש). למנות ראשונות הוזמנו:
אנטיפסטי שהורכב מחצילים,בטטות,כרוביות,גזר,בצל,סלק ותירס.האנטיפסטי היה טעים מאוד.
קרפצ'ו בקר שהיה לא טוב,הקרפצ'ו תובל ביותר מידי מלח ולימון ואיבד את טעמו הטיבעי והטעים.דבר זה הוריד מהנאה אך המנה הייתה עדיין אכילה.
פטריות מוקפצות בחמאה וירקות,לפי המשפחה שלי מנה זאת הייתה טעימה מאוד(אני נמנע מלגעת בפטריות). למנות עיקריות הוזמנו:
אנטריקוט עם קונפי שום שהיה צלוי בדיוק למידה הרצויה והיה רך וטעים.האנטריקוט הוגש עם שום אפוי(או כמו שהם קוראים לו-קונפי)ועם תפו"א מטוגנים עם בצל.
צלעות חזיר עפ פירה וחרדל דיז'ון,מנה זאת הייתה אחת המוצלחות שאכלתי בזמן האחרון(ואכלתי לא מעט).הצלעות היו רכות ומלאות בטעם והפירה היה פשוט מעולה,המנה כוללת שתי צלעות גדולות ,הרבה פירה ורוטב מצוין.למרות הטעם המעולה אפילו אני לא הצלחתי לגמור את המנה הזאת ונאלצתי להודות בתבוסתי.
פסטה קרבונרה,שהייתה טעימה וטובה.
דניס בגריל שהיה מעולה ורך והוגש עם תפו"א עם בצל.
סלט עם חזה עוף חם,הסלטוהורטב היו טעימים אך העוף היה יבשושי מידי.
סלט עם גבינות עיזים חמות,שהיה טעים מאוד .הגבינות נגלו קלות והיו רכות ומעולות. לקינוח הוזמנו מנות קלות כיוון שבבית חיכתה עוגת יומולדת של רולדין. מנת פירות היום וטירמיסו טעים. נ.ב,שהמלצר שמע שזה יום ההולדת שלי קיבלתי מתנה מקופי בר שכללה צינצנת של ריבת חלב ושקית קטנה של ביסקוטי.
אחרי מחשבות רבות על מיקום ארוחת היומולדת שלי(18) הוחלט לבסוף ללכת לקופי בר(בפעם ה5 החודש). למנות ראשונות הוזמנו: